Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνάντηση του περιφερειάρχη Αττικής με ξένους δημοσιογράφους για την προβολή της Αττικής
Προβολή προορισμού

Συνάντηση του περιφερειάρχη Αττικής με ξένους δημοσιογράφους για την προβολή της Αττικής

Οι δημοσιογράφοι προέρχονται από χώρες της Ευρώπης (Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία) και στο "fam trip τους στην Αττική θα επισκεφθούν, μεταξύ άλλων, το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, τον Ιερό Βράχο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, εργαστήρια παραδοσιακών τεχνών, καθώς επίσης και νησιά της Αττικής.

Συνάντηση με αντιπροσωπεία ξένων δημοσιογράφων είχε την Παρασκευή 28 Μαρτίου ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας. Οι δημοσιογράφοι επισκέπτονται την Αττική στο πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής που υλοποιεί η Περιφέρεια.

Ο κ. Σγουρός, αφού καλωσόρισε τους δημοσιογράφους στην Περιφέρεια Αττικής, τόνισε: “Είσαστε οι καλύτεροι πρεσβευτές μας. Προσπαθήστε να προωθήσετε στις χώρες σας όλα όσα δείτε και ζήσετε κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής επίσκεψής σας στην Αττική. Έχετε έρθει σε μια φιλόξενη, πανέμορφη, μοναδική και ασφαλή περιοχή. Μια περιοχή που ζει και υπάρχει εδώ και 2.500 χρόνια. Σήμερα η χώρα μας, δυστυχώς, περνάει μια πραγματικά δύσκολη οικονομική, κοινωνική κατάσταση, μια κατάσταση πολιτικής αποσύνθεσης αλλά, όπως είχε πει και ο βραβευμένος με Νόμπελ ποιητής μας Οδ. Ελύτης: ‘εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι και ένα καράβι’, με άλλα λόγια: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις'”.

Οι δημοσιογράφοι προέρχονται από χώρες της Ευρώπης (Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία) και στο “ταξίδι εξοικείωσής τους” στην Αττική θα επισκεφθούν, μεταξύ άλλων, το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, τον Ιερό Βράχο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, εργαστήρια παραδοσιακών τεχνών, καθώς επίσης και νησιά της Αττικής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024