Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΣυνάντηση του υφυπουργού Ναυτιλίας με τον πρόεδρο των Ξενοδόχων Σαντορίνης για λιμενικά θέματα
Περιφέρεια

Συνάντηση του υφυπουργού Ναυτιλίας με τον πρόεδρο των Ξενοδόχων Σαντορίνης για λιμενικά θέματα

Αντώνης Παγώνης

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Σαντορίνης συζήτησαν θέματα θαλάσσιου τουρισμού και λιμενικών υποδομών, εκφράζοντας αισιοδοξία για βελτιώσεις στη διαχείρισή τους.

Συνάντηση με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παπά είχε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης στο Υπουργείο Ναυτιλίας τις προηγούμενες ημέρες.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρόσκληση του υφυπουργού, οι δυό άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν πληροφορίες και απόψεις για θέματα θαλάσσιου τουρισμού καθώς και για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις λιμενικές υποδομές της Σαντορίνης και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την καλύτερη διαχείρισή τους.

Με το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Παγώνης εξέφρασε την αισιοδοξία του οτι ζητήματα που άπτονται του θαλάσσιου τουρισμού στο νησί  καθώς και λιμενικών υποδομών, μπορούν να τύχουν καλύτερης οργάνωσης και διαχείρισης. 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024