Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεχίζεται το ενδιαφέρον για Κυκλάδες από έγκριτα ιταλικά ΜΜΕ
Προώθηση προορισμού

Συνεχίζεται το ενδιαφέρον για Κυκλάδες από έγκριτα ιταλικά ΜΜΕ

Πολυσέλιδο αφιέρωμα του ιταλικού περιοδικού 'Yacht Capital' στη γαστρονομική παράδοση των Κυκλάδων και, πιο συγκεκριμένα, της Μήλου, της Ίου και της Σαντορίνης.

Στη γαστρονομική παρακαταθήκη των Κυκλάδων, αλλά και στις ομορφιές των νησιών αναφέρεται πολυσέλιδο αφιέρωμα του ιταλικού περιοδικού “Yacht Capital”, που αριθμεί πάνω από 100.000 αναγνώστες, με υψηλό εισόδημα και ειδικά ενδιαφέροντα, όπως το yachting.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για ένα “γαστρονομικό ταξίδι”, όπως το χαρακτηρίζει το ίδιο το περιοδικό, στη Μήλο, την Ιο και τη Σαντορίνη” που συνδυάζει το παρελθόν και το παρόν με τις σύγχρονες τεχνικές που βασίζονται αποκλειστικά γύρω από φρέσκα τοπικά προϊόντα”.

Το ρεπορτάζ που προέκυψε ως αποτέλεσμα δημοσιογραφικού ταξιδιού που οργάνωσε η εταιρεία MTC Group, συνδυάζεται με παρουσίαση συνταγών και φημισμένων τοπικών σεφ και έρχεται να συμπληρώσει την εξίσου σημαντική για τη φήμη των ελληνικών νησιών πρόσφατη διάκριση του ιστότοπου της “Vogue” και του “Vanity Fair” στην ιταλική αγορά για τη Μύκονο, την Πάρο και τη Μήλο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024