Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεργασία ΕΟΤ, Περιφέρειας Αττικής και εμπορικού κόσμου για την προβολή της Αθήνας στο εξωτερικό
Προώθηση προορισμού

Συνεργασία ΕΟΤ, Περιφέρειας Αττικής και εμπορικού κόσμου για την προβολή της Αθήνας στο εξωτερικό

Προοπτικές ανάληψης κοινών δράσεων, με κύριο στόχο την προβολή της πολιτιστικής και ιστορικής φυσιογνωμίας της Αθήνας, μέσα από τη δημιουργία μιας νέας ταυτότητας της πόλης.

Συνάντηση με αντικείμενο τη στήριξη των επαγγελματιών των τουριστικών καταστημάτων της Πλάκας και τη συνολική ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, είχε χθες η πρόεδρος του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου με τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κ. Γιώργο Δημόπουλο, τον αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Νίκο Κουγιουμτζή και τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Τουριστικών Καταστημάτων Πλάκας, κ. Γιάννη Μιχαλόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι προοπτικές ανάληψης κοινών δράσεων, με κύριο στόχο την προβολή της πολιτιστικής και ιστορικής φυσιογνωμίας της Αθήνας, μέσα από τη δημιουργία μιας νέας ταυτότητας της πόλης που θα προσφέρει ενιαία εικόνα κατά την προώθηση και προβολή της στις διεθνείς αγορές.

Ακόμα, συζητήθηκε η δυνατότητα δημιουργίας θεματικών δράσεων πολιτιστικού τουρισμού, που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση των βιωματικών περιηγήσεων των επισκεπτών στην ελληνική πρωτεύουσα.

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή συνάντηση της προέδρου ΕΟΤ, κας Ά. Γκερέκου, με την Περιφέρεια Αττικής και εκπροσώπους του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της Αθήνας. Από αριστερά, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Τουριστικών Καταστημάτων Πλάκας, Γ. Μιχαλόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γ. Δημόπουλος και ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ν. Κουγιουμτζής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024