Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνεργασία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με αεροπορικές εταιρείες για την επέκταση των πτήσεων στα νησιά
Προβολή προορισμού

Συνεργασία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με αεροπορικές εταιρείες για την επέκταση των πτήσεων στα νησιά

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει προβεί σε συνεργασία με τη Ryanair για τη διαφημιστική προβολή σε όλα τα ψηφιακά της κανάλια. Το επόμενο διάστημα ξεκινά η εκστρατεία προβολής μέσω των καναλιών της Aegean, ενώ έχει ξεκινήσει συνεργασία με το Mouzenidis Travel για την προβολή της Ρόδου στα επίσημα Socia Media στη Ρωσία.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις τουριστικής προβολής και ανάπτυξης, αναπτύσσει στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές αεροπορικές εταιρείες με στόχο την ενίσχυση της φήμης των προορισμών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου και την ενίσχυση του δικτύου των πτήσεων εξωτερικού προς όλα τα αεροδρόμια των νησιών.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει προβεί σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Ryanair για τη διαφημιστική προβολή σε όλα τα ψηφιακά της κανάλια (αποστολή newsletters, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην επίσημη ιστοσελίδα του αερομεταφορέα κ.λπ). Παράλληλα, η συνεργασία περιλαμβάνει τη διοργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου για την παραγωγή άρθρων και περιεχομένου που θα προβάλλεται στα αντίστοιχα ΜΜΕ, blogs κ.λπ.

Το επόμενο διάστημα ξεκινά η εκστρατεία προβολής μέσω των καναλιών της αεροπορικής εταιρείας Aegean. Οι προωθητικές ενέργειες θα περιλαμβάνουν την αποστολή newsletter στο δίκτυο επαφών του αερομεταφορέα σε όλες τις βασικές τουριστικές αγορές, τη διαφημιστική προβολή στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η οποία έχει ιδιαίτερα μεγάλη επισκεψιμότητα, την προβολή στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα εντός των αεροσκαφών, την ανάρτηση posts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την προβολή στο κανάλι του YouTube. Σημειώνεται ότι το περιεχόμενο θα δημιουργηθεί από τη δημιουργική ομάδα της Aegean.

Τέλος, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει συνάψει συνεργασία με το πρακτορείο Mouzenidis Travel (Όμιλος Mouzenidis Group) για την προβολή της Ρόδου τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Ρωσία. Η προβολή θα επεκτείνεται και σε τουριστικές διαδικτυακές πύλες της Ρωσίας που ανήκουν στο δίκτυο συνεργατών του ομίλου Mouzenidis. Το δημιουργικό περιεχόμενο θα διαμορφώνεται μεταξύ άλλων από bloggers με μεγάλη απήχηση και επιρροή στο κοινό της Ρωσίας. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο υπό διαμόρφωση πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον όμιλο Mouzenidis Group και την αεροπορική εταιρεία Ellinair.

Για τις νέες, καινοτόμες δράσεις προβολής, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει: “Ο αγώνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την ενίσχυση του Τουρισμού είναι συνεχής και πολυεπίπεδος. Κύριο μας μέλημα η στήριξη των νησιών μας και η ανάδειξη του ιδιαίτερου τουριστικού προϊόντος που προσφέρει καθένα από αυτά. Στο πλαίσιο αυτό, συνάπτουμε στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικούς παίκτες στον κλάδο των αερομεταφορών με βασικό στόχο την τόνωση της φήμης των νησιών, την αύξηση του ενδιαφέροντος και την ενίσχυση του πτητικού τους προγράμματος προς όλα μας τα αεροδρόμια”.

Προβολή της Ρόδου στο ευρύ κοινό της τουριστικής αγοράς της Ρωσίας
Τη διευθύντρια της Πανρωσικής Κρατικής Τηλεοπτικής και Ραδιοφωνικής Εταιρείας VGTRK (περιλαμβάνει τα τηλεοπτικά κανάλια Rossiya 1, Rossiya 24, RTR-Signal, FGUP GTK κ.ά.) Elena Ivlieva, φιλοξένησε στη Ρόδο το χρονικό διάστημα από 19 έως 22 Ιουλίου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας. Η κα Ivlieva συνοδευόταν από το δημοσιογράφο Yury Zaytsev και σκοπός του ταξιδιού τους ήταν η διερεύνηση μελλοντικής προοπτικής διενέργειας γυρισμάτων στο νησί, για την προβολή της Ρόδου στην τουριστική αγορά της Ρωσίας. Η εν λόγω ενέργεια κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει χώρα το 2019 καθώς φιλοξενούμενοι αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τις ομορφιές της Ρόδου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Ρόδο η κα Ivlieva και ο Yury Zaytsev επισκέφθηκαν τα σημαντικά αξιοθέατα του νησιού, τόπους τουριστικού ενδιαφέροντος, πήραν μέρος σε εκδηλώσεις πολιτισμού, ανακάλυψαν την τοπική γαστρονομία, προκειμένου να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο υλικό που θα χρειαστούν για την πληρέστερη δυνατή προβολή του προορισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024
05/04/2024