Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεργασία του Δήμου Ναυπακτίας με το Ινστιτούτο Θερβάντες
Το 4ο Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ θα βοηθήσει στην προβολή της Ναυπακτίας

Συνεργασία του Δήμου Ναυπακτίας με το Ινστιτούτο Θερβάντες

Στους νικητές του 4ου Ιβηροαμερικανικού Φεστιβάλ 'Λογοτεχνία Εν Αθήναις', που διοργανώνει το Ινστιτούτο Θερβάντες, το πολιτιστικό περιοδικό 'Sol Latino' και το Ίδρυμα Μαρία Τσάκος, ο Δήμος Ναυπακτίας θα παρασχεθεί δωρεάν διαμονή με ταυτόχρονη παρουσίαση του προορισμού.

“Άνοιγμα” στην ισπανόφωνη αγορά της Ελλάδας καθώς και στους Έλληνες που ασχολούνται με την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας κάνει ο Δήμος Ναυπακτίας, με τη συνεργασία του με το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, αναδεικνύοντας την ονομασία “Lepanto”, γνωστή, ιστορικά, στην Ιβηρική και όχι μόνο Χερσόννησο, ο Δήμος, μετά από εισήγηση και μεσολάβηση της εταιρείας συμβούλων του, έχει παρουσία αυτή την εβδομάδα με προωθητικό υλικό στις εκδηλώσεις λογοτεχνίας, τις οποίες παρακολουθούν διπλωμάτες και άλλοι προσκεκλημένοι από τα ισπανόφωνα κράτη, καθώς και Έλληνες σπουδαστές του Ινστιτούτου.

Το 4ο Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ “Λογοτεχνία Εν Αθήναις”, που διοργανώνει το Ινστιτούτο Θερβάντες, το πολιτιστικό περιοδικό “Sol Latino” και το Ίδρυμα Μαρία Τσάκος, θα κορυφωθεί αύριο Σάββατο 23 Ιουνίου, Διεθνή Ημέρα των Ισπανικών, όπου θα γίνει απονομή των βραβείων διηγήματος στους τρείς πρώτους νικητές στους οποίους θα παρασχεθεί από το Δήμο Ναυπακτίας δωρεάν διαμονή με ταυτόχρονη παρουσίαση του προορισμού στους παρευρισκόμενους, στο πλαίσιο της σχετικής εκδήλωσης που διοργανώνεται. Τα βραβεία-φιλοξενίες θα απονείμει η αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κα Μαρία Ζιαμπάρα.

Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας της εκδήλωσης αλλά και της σημασίας για την προβολή της Ναυπακτίας είναι ότι υποστηρίζεται από τις πρεσβείες της Κολομβίας, του Εκουαδόρ, της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Χιλής, του Μεξικού, του Περού, της Πορτογαλίας, της Ουρουγουάης, της Κούβας του Παναμά και, φυσικά, της Ισπανίας καθώς και από το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού.

Στη φωτογραφία, άγαλμα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες στο λιμάνι της Ναυπάκτου (φωτό: Πάνος Τσούσης).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023