Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤα αγιορείτικα αρώματα και λιβάνια ταξιδεύουν στη Γαλλία
Προβολή προορισμού

Τα αγιορείτικα αρώματα και λιβάνια ταξιδεύουν στη Γαλλία

Ολοκληρώθηκε επίσκεψη Γάλλων εκπροσώπων Τύπου σε Ιερές Μονές της Αθωνικής Πολιτείας, ύστερα από συνεργασία του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας και του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω.

Τριήμερη επίσκεψη στη μοναστική πολιτεία πραγματοποίησαν δημοσιογράφοι / εκπρόσωποι της γαλλο-αγγλικής έκδοσης CORPUS, η οποία ασχολείται με την αισθητική του σώματος και του πνεύματος και κυκλοφορεί σε χιλιάδες αντίτυπα στη Γαλλία, Ιαπωνία, Βρετανία, Γερμανία, Σουηδία και Νορβηγία.

Οι τρεις δημοσιογράφοι συνέλεξαν πληροφορίες για τον τρόπο παρασκευής αρωμάτων, λιβανιού και αιθέριων ελαίων και αποτύπωσαν εξαιρετικές φωτογραφικές εικόνες, οι οποίες θα δημοσιευθούν στην έκδοση του προσεχούς Μαΐου, αποτελώντας την πρώτη δημοσιογραφική προσέγγιση αυτής της μοναδικής ανθρώπινης δραστηριότητας. Στο περιθώριο δε της επίσκεψης ξεναγήθηκαν σε καταστήματα μοναστηριακών ειδών στην Ουρανούπολη, προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο προώθησης των προϊόντων στους επισκέπτες της προ του Άθω περιοχής.

Πρόκειται για συνέργεια του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας και του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, που στοχεύει στην προώθηση εναλλακτικών δραστηριοτήτων, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στην ελληνική επικράτεια, ενώ η συνέχειά της θα δοθεί στο Παρίσι – σε ειδική παρουσίαση του υλικού που συλλέχθηκε.

Στο μεταξύ, μια δεύτερη θεματική περιήγηση ανάμεσα στα βυζαντινά μνημεία της Ουρανούπολης και στα καταστήματα με τα μοναστηριακά προϊόντα αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας  αυτήν τη φορά Βούλγαροι εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων καταφθάνουν στην περιοχή της Ουρανούπολης, προκειμένου να λάβουν μέρος σε ειδικό ταξίδι εξοικείωσης με τίτλο “Μοναστηριακά Είδη & Κόσμημα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024