Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤαξίδι εξοικείωσης για Δανούς δημοσιογράφους στην Πελοπόννησο
Προώθηση προορισμού

Ταξίδι εξοικείωσης για Δανούς δημοσιογράφους στην Πελοπόννησο

Το Bravo Tours (Primera Travel Group) υιοθέτησε για το 2016 ως νέο τουριστικό προορισμό για την Ελλάδα την Πελοπόννησο με δύο πτήσεις την εβδομάδα από Κοπεγχάγη και Μπίλουντ (κεντρική Δανία).

Δεκαμελής δημοσιογραφική ομάδα από τη Δανία είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις ομορφιές της Πελοποννήσου. Οι δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία της Μεσσηνίας και της Αργολίδος. Μάλιστα, επειδή το ταξίδι έγινε τις ημέρες του Πάσχα, είχαν την ευκαιρία να δουν τον επιτάφιο στο Costa Navarino και να φάνε πασχαλινά εδέσματα σε παραδοσιακή ταβέρνα του Τολού.

Επισκέφτηκαν προορισμούς όπως την Πύλο, τη Φοινικούντα, τη Μεθώνη, την Κορώνη και την Καλαμάτα, απολαμβάνοντας τις ακρογιαλιές και τα φυσικά κάλη της Μεσσηνίας. Στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Αργολίδα για να απολαύσουν Ναύπλιο, Τολό, Βιβάρη και Κάντια.

Στην Καλαμάτα η αποστολή έγινε δεκτή το Μ. Σάββατο από τον δήμαρχο Καλαμάτας, κ. Παναγιώτη Νίκα.

Την αποστολή συνόδευσαν ο πρόεδρος του Bravo Tours (Primera Travel Group), Peder Hornshoj. Ο κ. Δημήτρης Μεταξάς, γενικός διευθυντής του High Connect DMS, ανέφερε πως το Bravo Tours για το 2016 υιοθέτησε ως νέο τουριστικό προορισμό για την Ελλάδα την Πελοπόννησο με δύο πτήσεις την εβδομάδα από Κοπεγχάγη και Μπίλουντ (κεντρική Δανία).
 
Οι πτήσεις άρχισαν από χθες, 16 Μαΐου, και τις 24 Οκτωβρίου 2016, και αναμένεται να μεταφέρουν πάνω από 6.000 τουρίστες στην Πελοπόννησο.

Σημειώνεται ότι η αποστολή είχε την υποστήριξη και την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και πως είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας από το 2014.

Για την περίοδο του 2016 έχουν υπογραφεί συνεργασίες με 30 και πλέον ξενοδοχεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024