Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤαξίδι γνωριμίας για 50 Σέρβους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους
Προώθηση προορισμού

Ταξίδι γνωριμίας για 50 Σέρβους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους

Κατά την τριήμερη παραμονή τους στη Σκόπελο οι Σέρβοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν από τον Όμιλο Spyrou. Διοργανωτής του ταξιδιού ήταν το νέο τουριστικό σχήμα της Σερβίας KonTiki Travel – Big Blue Group.

Επιτυχία σημείωσε το ταξίδι γνωριμίας για 50 Σέρβους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ. Διοργανωτής του ταξιδιού ήταν το νέο τουριστικό σχήμα της Σερβίας KonTiki Travel – Big Blue Group. Το περιηγητικό πρόγραμμά τους περιελάμβανε επίσκεψη στα Καμένα Βούρλα, την Σκιάθο και την Σκόπελο.
Κατά την τριήμερη παραμονή τους στη Σκόπελο φιλοξενήθηκαν από τον Όμιλο Spyrou. Στο νέο εστιατόριο “Elia” του ξενοδοχείου Skopelos Holidays Hotel & Spa προσφέρθηκε Gala Dinner, ενόσω απόλαυσαν την διαδικασία ένδυσης και στολισμού της Σκοπελίτισας με την παραδοσιακή νυφική ή γιορτινή φορεσιά (νυφικός μάρκος, στόφφα ή βόλτα) που χαρακτηρίζεται ως εντυπωσιακή και επιβλητική με κύρια γνωρίσματα τον πλούτο του υλικού και την έντονη αντίθεση των πολύχρωμων κεντημάτων και της μαύρης επιφάνειας.
Η επιμέλεια στολισμού της, αλλά και των παραδοσιακών χορών ανήκει στην κα Αθηνά Ντάκη και την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου. Οι Σέρβοι προσκεκλημένοι ταξίδευσαν σε τοπικές γαστρονομικές εξερευνήσεις, πρόσφορα της κας Μαρίας Κοσμά και της «Κουζίνας της Κυρατσώς».

Αναμένεται αύξηση της Τουριστικής Κίνησης από την Σερβία για την επερχόμενη τουριστική περίοδο στη Σκόπελο” δήλωσε ο κος Γιώργος Μιχάλης, γενικός διευθυντής των Spyrou Hotels. “H έναρξη της νέας πτήσης από το Βελιγράδι στη Σκιάθο  από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, σε συνδυασμό με τα αυξημένα τουριστικά πακέτα των οδικών εκδρομών, θα τονώσουν την κίνηση στο νησί της Σκοπέλου” συμπλήρωσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024