Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΘεματική και επαγγελματικά στοχευμένη η συμμετοχή της προ του Άθω περιοχής στην έκθεση Holidays & Spa
Εκθέσεις

Θεματική και επαγγελματικά στοχευμένη η συμμετοχή της προ του Άθω περιοχής στην έκθεση Holidays & Spa

Κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Holidays & Spa στη Σόφια της Βουλγαρίας παρουσιάστηκε το νέο τουριστικό πρόγραμμα του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, που προωθεί θεματική περιήγηση ανάμεσα στα βυζαντινά μνημεία της Ουρανούπολης και στα περίφημα stores με τα βιολογικά μοναστηριακά προϊόντα και τα εξαιρετικά κοσμήματα.

Ως συμμετοχή που ξεπερνά την απλή δήλωση παρουσίας στη βουλγαρική αγορά χαρακτηρίσθηκε αυτή της προ του Άθω περιοχής Χαλκιδικής στη διεθνή τουριστική έκθεση “Holidays & Spa“, που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια από 13 έως 15 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάσθηκε το νέο τουριστικό πρόγραμμα του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, που προωθεί θεματική περιήγηση ανάμεσα στα βυζαντινά μνημεία της Ουρανούπολης και στα περίφημα stores με τα βιολογικά μοναστηριακά προϊόντα και τα εξαιρετικά κοσμήματα!

Πέρα από τα 300 χλμ. ακτογραμμής και τη μοναδική γαστρονομική ταυτότητα, που αποτελούν πάντα λόγο έλευσης των Βούλγαρων στην περιοχή, ο εν λόγω φορέας εμπλουτίζει το τοπικό τουριστικό portfolio, με στόχο να “γεμίσει” τα κενά της τουριστικής περιόδου και να την επιμηκύνει.

Βούλγαροι εκπρόσωποι Tour Operators, ενθουσιασμένοι με την ιδέα προώθησης φρέσκου προϊόντος, επισκέπτονται το Πάσχα την Ουρανούπολη και την Αμμουλιανή, με σκοπό να συμμετάσχουν σε θεματική επίσκεψη με τίτλο “Πάσχα στις παρυφές του Άθωνα: Μοναστηριακά Είδη & Κόσμημα”, ώστε να εντρυφήσουν στη βιωματική εμπειρία, που μετατρέπει την ανθρώπινη δραστηριότητα σε τουριστική μορφή.

Επόμενος βαλκανικός σταθμός του προωθητικού ταξιδιού της προ του Άθω περιοχής είναι η διεθνής τουριστική IFT του Βελιγραδίου, στην οποία προβάλλεται το αμιγώς καλοκαιρινό πρόσωπο της περιοχής και οι τουριστικές του εκφράσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/03/2023
22/03/2023
21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023