Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ στις 4 και 5 Απριλίου, στις Σπέτσες
Αθλητικός τουρισμός

Το Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ στις 4 και 5 Απριλίου, στις Σπέτσες

Οι θεατές θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά εντυπωσιακά κλασικά αυτοκίνητα, όπως Rolls Royce, Porsche, Jaguar και Ferrari του περασμένου αιώνα.

Το Poseidonion Grand Hotel φιλοξενεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου). Μοναδικές αντίκες ανεκτίμητης αξίας που χρονολογούνται από το 1921, θα περάσουν και πάλι από το νησί των Σπετσών, συνθέτοντας μοναδικές εικόνες που θα μεταδώσουν την αίσθηση από ταινίες παλιών εποχών. Το “Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ” θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Απριλίου 2015.

Τα Ίσθμια θα είναι το σημείο εκκίνησης της εκδήλωσης. Τα πληρώματα θα περάσουν από γραφικές περιοχές της Κορινθίας και Αργολίδας με κατάληξη την Ερμιονίδα για να περάσουν με το οχηματαγωγό στις Σπέτσες. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα διαγωνισθούν σε ειδικές δοκιμασίες από τις οποίες θα αναδειχθούν οι νικητές.

Οι θεατές θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά εντυπωσιακά κλασσικά αυτοκίνητα, όπως Rolls Royce, Porsche, Jaguar και Ferrari του περασμένου αιώνα. Την Κυριακή τα 70 αυτοκίνητα αντίκες θα πραγματοποιήσουν δύο φορές το γύρο του νησιού των Σπετσών και νωρίς το απόγευμα θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Η προτεραιότητα στη διάθεση των δωματίων των τριών επιλεχθέντων ξενοδοχείων “Poseidonio“, “Armata” και “Klimis” προς τα πληρώματα θα προκύψει βάσει της παλαιότητας των αυτοκινήτων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024