Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο καλοκαίρι έφτασε με περισσότερα 'ανοίγματα' της Zeus International Hotels & Resorts
Ξενοδοχεία

Το καλοκαίρι έφτασε με περισσότερα 'ανοίγματα' της Zeus International Hotels & Resorts

Η Zeus International Hotels & Resorts εγκαινιάζει τη σεζόν 2022 με 5 επαναλειτουργίες ξενοδοχείων και δύο καίνουργια ανοίγματα ξενοδοχείων σε προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Η Zeus International Hotels & Resorts καλωσορίζει τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν με την πρόσφατη επαναλειτουργία του ξενοδοχείου Dolce Athens Attica Riviera, καθώς επίσης μετρά αντίστροφα για τα re-openings των ξενοδοχείων: Wyndham Athens Residence που ανοίγει ανανεωμένο σήμερα, 20 Απριλίου ως ξενοδοχείο 5* αστέρων, το Ramada Athens Attica Riviera που βρίσκεται στη Νέα Μάκρη επίσης στις 20 Απριλίου, το ιδανικό για οικογένειες Eretria Hotel & Spa Resort που ανοίγει στις 22 Απριλίου και, τέλος, το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay που θα ανοίξει τις πόρτες του στις 21 Απριλίου, με νέες παροχές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες.


Το Dolce Athens Attica Riviera.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοινώνει τα εγκαίνια των δύο ολοκαίνουργιων ξενοδοχείων της τον Μάιο, του Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort στις 12 Μαΐου και του Kosea Boutique Hotel στις 9 Μαΐου. Συγκεκριμένα, απομένουν μόνο λίγες ημέρες μέχρι το Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort να ξεκινήσει τη λειτουργια του στην αμμώδη παραλία του Αγίου Ιωάννη, στη Σιθωνία της Χαλκιδικής.

Όσον αφορά το δεύτερο νέο ξενοδοχείο, το Kosea Boutique Hotel, βρίσκεται στο νησί της Κω, με μοντέρνο σχεδιασμό, θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και κοντά στα πιο διάσημα αξιοθέατα του νησιού, όπως το Μεσαιωνικό Κάστρο της Κω.

Στη φωτογραφία το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, στον Άγ. Νικόλαο Κρήτης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024