Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο Κερκυραϊκό Πάσχα, με σύμμαχο το κινητό του επισκέπτη
Τεχνολογία

Το Κερκυραϊκό Πάσχα, με σύμμαχο το κινητό του επισκέπτη

Η εφαρμογή, που δημιουργήθηκε από την ομάδα της cwa, εστιάζει στα γεγονότα της πόλης ώστε να αποτελέσει απαραίτητο βοήθημα των επισκεπτών του Πάσχα στο πλήθος των εκδηλώσεων της πόλεως.

Μια νέα δωρεάν εφαρμογή για πλατφόρμες / smartphones / tablets  λειτουργικού συστήματος android για το Κερκυραϊκό Πάσχα έρχεται να δώσει νέα πνοή στους επισκέπτες που επισκέπτονται το νησί τις μέρες αυτές.

Η εφαρμογή, που δημιουργήθηκε από την ομάδα της cwa, εστιάζει στα γεγονότα της πόλης ώστε να αποτελέσει απαραίτητο βοήθημα των επισκεπτών του Πάσχα στο πλήθος των εκδηλώσεων της πόλεως. Έχοντας κατεβάσει την εφαρμογή οι χρήστες ειδοποιούνται όταν κάποιο γεγονός είναι κοντά, τόσο χρονικά όσο και χωρικά. Έτσι, όταν πλησιάζει η ώρα ενός γεγονότος μια ειδοποίηση στο κινητό ενημερώνει ότι σε λ.χ. 10 λεπτά ξεκινά η συναυλία στο Duomo και πως ο χρήστης βρίσκεται 150 μέτρα μακριά από τον Ναό για να παρακολουθήσει τη συναυλία. Φυσικά με τα διάσημα στενά καντούνια της Κέρκυρας, ο προσανατολισμός, ακόμα και με τον χάρτη της εφαρμογής, θέλει μια προσπάθεια. Για να βοηθηθούν περαιτέρω λοιπόν οι χρήστες, η εφαρμογή διαθέτει επιπλέον λειτουργία καθοδήγησης όπου με μια οπτική απεικόνιση πυξίδας βοηθούνται στην ταχεία μετάβαση στον εκάστοτε στόχο τους.

Η εφαρμογή Corfiot Easter είναι δωρεάν και μετά την εγκατάστασή του δεν απαιτεί δεδομένα μέσω κινητής τηλεφωνίας ή wifi και είναι διαθέσιμη είτε μέσω του google play ή μέσω της ιστοσελίδας http://www.corfueaster.gr.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024