Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤο Makedonia Palace αρωγός στην προσπάθεια ανάδειξης της Θεσσαλονίκης ως προορισμός συνεδριακού τουρισμού
Συνεδριακός τουρισμός

Το Makedonia Palace αρωγός στην προσπάθεια ανάδειξης της Θεσσαλονίκης ως προορισμός συνεδριακού τουρισμού

Η πραγματοποίηση του συνεδρίου στη συμπρωτεύουσα αποτελεί ιδανική ευκαιρία για την ανάδειξη της πόλης ως προορισμού, γεγονός που ταυτόχρονα συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση της συνολικής ποιότητας μιας περιοχής.

Το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, Makedonia Palace, επέλεξαν οι διοργανωτές του πανευρωπαϊκού συνεδρίου MCE South Europe, για τη 4η διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 23 Οκτωβρίου 2018. Η ετήσια Β2Β συνάντηση προμηθευτών και αγοραστών του συνεδριακού τουρισμού και MICE για την περιοχή της Νοτίου Ευρώπης έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ως αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας όλων των φορέων της πόλης. 
 
Το Makedonia Palace, όπως σε όλα τα σημαντικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξαιρετική προσπάθεια διεκδίκησης της διοργάνωσης του MCE South Europe 2018 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η πραγματοποίηση του συνεδρίου στη συμπρωτεύουσα αποτελεί ιδανική ευκαιρία για την ανάδειξη της πόλης ως προορισμού, γεγονός που ταυτόχρονα συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση της συνολικής ποιότητας μιας περιοχής.
 
Οι συναντήσεις των συνολικά 100 αγοραστών ανά τον κόσμο και το πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πλαισιώνουν τη διοργάνωση θα φιλοξενηθούν στους ανακαινισμένους χώρους του Makedonia Palace.
 
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023