Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο μεγαλείο των Μετεώρων εντυπωσίασε Ισπανούς travel bloggers
Προώθηση προορισμού

Το μεγαλείο των Μετεώρων εντυπωσίασε Ισπανούς travel bloggers

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους οι Ισπανοί travel bloggers επισκέφθηκαν τις Ιερές Μονές Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου. Εντυπωσιάστηκαν επίσης στη θέα όλων των υπολοίπων Ιερών Μονών συλλέγοντας πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που θα κάνει τον γύρο του κόσμου και θα αναδείξει την περιοχή.

Μαγεμένοι από το μεγαλείο των Μετεώρων έμειναν κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους Ισπανοί travel bloggers που φιλοξένησε η Meteora Thrones Tour On Time την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015.

Η μοναδικότητα του θρησκευτικού, γεωλογικού και πολιτιστικού φαινομένου των Μετεώρων εντυπωσίασε τα μέλη της αποστολής που δήλωσαν εντυπωσιασμένα από την ομορφιά της περιοχής.

Φθάνοντας στην Καλαμπάκα πραγματοποίησαν ένα σύντομο περίπατο στην πόλη ξεκινώντας από τα γραφεία της εταιρείας έως την πλατεία Δημαρχείου απ’όπου και αναχώρησαν για τα Μετέωρα.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους επισκέφθηκαν τις Ιερές Μονές Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου όπου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ανεκτίμητης αξίας τοιχογραφίες και εικόνες.

Εντυπωσιάστηκαν επίσης στη θέα όλων των υπολοίπων Ιερών Μονών συλλέγοντας πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που θα κάνει τον γύρο του κόσμου και θα αναδείξει την περιοχή.

Ακολούθησε lunch break στο ξενοδοχείο Divani Meteora προσφορά του Ομίλου Divani σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου απόλαυσαν μοναδικές ελληνικές γεύσεις που είχαν ετοιμαστεί από τον chef του ξενοδοχείου κ. Χρήστο Τασιόπουλο και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τον εκπρόσωπο του Σ.Τ.Ε.Μ.

H Meteora Thrones Tour On Time αντιλαμβανόμενη την τεράστια διείσδυση των Travel Bloggers στο διαδίκτυο και τα Social Media θα συνεχίσει να είναι αρωγός κάθε προσπάθειας για την ανάδειξη και προώθηση των Μετεώρων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023