Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο Πάσχα της Πάρου στη Huffington Ρost
Προβολή προορισμού

Το Πάσχα της Πάρου στη Huffington Ρost

Πρόσφατο πασχαλινό ρεπορτάζ της Huffington Post εστιάζει στις εκδηλώσεις της Μάρπισας στην Πάρο, με τις αναπαραστάσεις του Θείου Δράματος και συνοδεύεται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

“Η Πάρος, ένας μοναδικός παραδοσιακός προορισμός για το Πάσχα” είναι ο τίτλος του άρθρου της Huffington Post, του διεθνούς διαδικτυακού τόπου που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων αναγνωστών παγκοσμίως, οι δημοσιογράφοι του οποίου φιλοξενήθηκαν στο νησί απο τη Μεγάλη Πέμπτη έως τη Δευτέρα του Πάσχα.

Το ρεπορτάζ εστιάζει στις εκδηλώσεις της Μάρπισας με τις αναπαραστάσεις του Θείου Δράματος και συνοδεύεται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Πρόκειται για σημαντική προβολή του νησιού με την ανάδειξη της παράδοσης και των εθίμων σε ένα ευρύ κοινό με ποιοτικά ενδιαφέροντα. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη συμβολή των κατοίκων και στο βυζαντινό λατρευτικό στοιχείο που συμπληρώνει τη γενικότερη εικόνα της Πάρου στις διεθνείς αγορές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024