Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Santo Maris Oia ανοίγει τις πόρτες του για 2η χρονιά
Ξενοδοχεία

Το Santo Maris Oia ανοίγει τις πόρτες του για 2η χρονιά

Έχοντας συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας το ξενοδοχείο Santo Maris Oia, στη Σαντορίνη, συνεχίζει να εξελίσσει τόσο το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει όσο και τους χώρους του.

Τη Δευτέρα 10 Απριλίου, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa ανοίγει τις πόρτες του για δεύτερη χρονιά, σημάνοντας την αρχή της λειτουργίας του για την τουριστική περίοδο 2017. Με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στους επισκέπτες του, το ξενοδοχείο θα ανοίξει με ανανεωμένη διακόσμηση, έχοντας αποκτήσει περισσότερες πιστοποιήσεις, νέα γαστρονομική φιλοσοφία ενώ θα προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές διαμονής.  
 
Έχοντας συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας το ξενοδοχείο του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά, στη Σαντορίνη, συνεχίζει να εξελίσσει τόσο το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει όσο και τους χώρους του. Από φέτος, το εστιατόριο Alios Ilios του ξενοδοχείου ανανεώνει τη διακόσμηση αλλά και τη φιλοσοφία του παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουργιο μενού που θα αναβλύζει γεύσεις από την Κρήτη και τις Κυκλάδες, συνδυάζοντας τα πιο αγνά και πολύ-φημισμένα πιάτα των δύο περιοχών, όπως το Κρητικό απάκι και η Κυκλαδίτικη φάβα, με αποτέλεσμα την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας και της άρρηκτης σχέσης που έχει το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa με την Κρήτη.

 

 
Επιπλέον, κατά το 2017, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες φιλοξενίας που προσέφερε το 2016, για τις οποίες μάλιστα τιμήθηκε με το Βραβείο Αριστείας συνολικής βαθμολογίας 9,3 βαθμών της Booking.com από τους επισκέπτες του. Έχοντας λάβει ακόμη τρεις σημαντικές πιστοποιήσεις, το “We do local”, το “Ελληνικό Πρωινό” και το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕN ISO 22000, το ξενοδοχείο θα συνεχίσει να λειτουργεί με σεβασμό στη Σαντορίνη, στην κουζίνα της, στους ανθρώπους, στην αειφορία, στα ήθη και έθιμά της, αλλά πάνω από όλα με προτεραιότητα την ασφάλεια των επισκεπτών του.
 
Τέλος, οι νέοι τύποι δωματίων, Junior Deluxe Suite Sunset & Sea View, Deluxe Suite Sunset & Sea View και Suite Pool Front, οι οποίοι προστίθενται από φέτος στο σύνολο των επιλογών διαμονής που θα έχει ο επισκέπτης του ξενοδοχείου, θα εξασφαλίσουν ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία, ενώ θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή για τους νεόνυμφους, αφού βρίσκονται στις πιο προνομιακές θέσεις του ξενοδοχείου, παρέχοντας ιδιωτικότητα αλλά και μαγευτική θέα στο διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

 

 
Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά, ο οποίος δραστηριοποιείται στο νησί της Σαντορίνης από το 1987, συνδράμοντας οικονομικά σε διάφορα έργα, ένα εκ των οποίων είναι η προσφορά σημαντικού χρηματικού ποσού για την αγορά του οικοπέδου στο οποίο σήμερα στεγάζεται το καινούργιο νοσοκομείο του νησιού.   
 
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024