Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤουριστικό κύμα συμπαράστασης σε Χίο και Μυτιλήνη από όλη την Ελλάδα
Περιφέρεια

Τουριστικό κύμα συμπαράστασης σε Χίο και Μυτιλήνη από όλη την Ελλάδα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από μηχανές αναζήτησης και από το ρεπορτάζ μας, οι Έλληνες ταξιδιώτες θα προτιμήσουν τα νησιά μας.

Στο πλευρό των νησιωτών μέσω της φυσικής τους παρουσίας το καλοκαίρι στα νησιά είναι οι κάτοικοι όλων των περιοχών της χώρας, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα εκδηλώνουν αυξημένο ενδιαφέρον για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Τα πρώτα στοιχεία από τις μηχανές αναζήτησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τις πλατφόρμες κρατήσεων είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και προμηνύουν ένα «θερμό» καλοκαίρι γεμάτο από Έλληνες τουρίστες στα νησιά μας.

 
Το πρόσφατο ρεπορτάζ του TravelDailyNews έδειξε ότι οι Έλληνες ταξιδιώτες θα χρησιμοποιήσουν τη δύναμη τους ως καταναλωτές και θα προτιμήσουν για διακοπές τα νησιά του Βορ. Αιγαίου. Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν ακυρώσεις από γραφεία του εξωτερικού για την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου λόγω του φόβου για την εξάπλωση του COVID-19, αλλά για την καλοκαιρινή περίοδο οι τάσεις δείχνουν αύξηση του ενδιαφέροντος των Ελλήνων ταξιδιωτών να επισκεφθούν ως τουρίστες τα νησιά μας του Βορ. Αιγαίου. Θα παρακολουθούμε από κοντά τις τάσεις και θα ενημερώνουμε ανάλογα.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023