Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileTravel Plan: Δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο και τον εισερχόμενο τουρισμό
Ταξιδιωτικοί Οργανισμοί

Travel Plan: Δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο και τον εισερχόμενο τουρισμό

Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της εποχής, το Travel Plan επενδύει δυναμικά στο διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και στο σημαντικότατο τομέα του εισερχόμενου τουρισμού.

Το Travel Plan, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική συγκυρία για την χώρα, επιβεβαιώνει την ηγετική του θέση στην αγορά και την επιχειρηματική εξωστρέφεια επενδύοντας δυναμικά στο διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και στο σημαντικότατο τομέα του εισερχόμενου τουρισμού.

Συγκεκριμένα, μέσα από το ανανεωμένο travelplan.gr ο επισκέπτης μπορεί να κάνει άμεσα την κράτηση του αεροπορικού του εισιτήριου μέσω μιας υπερσύχγρονης πλατφόρμας που εξασφαλίζει τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς σε συνεργασία με όλες τις αεροπορικές εταιρείες και φυσικά κορυφαία ασφάλεια στις συναλλαγές πάντοτε με την εγγύηση των 30 χρόνων του Travel Plan ενώ μπορεί επίσης εύκολα να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και υπηρεσίες για το ταξίδι που τον ενδιαφέρει. Επιπλέον, σύντομα θα είναι διαθέσιμες και οι εκδόσεις του site για smartphones και tablets, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση.

Στα πλαίσια αυτά το Travel Plan έχει “αγκαλιάσει” τον κόσμο των social media με εξειδικευμένη ομάδα και δυναμική παρουσία στο facebook, twitter, google +, blog μετατρέποντας την ταξιδιωτική ενημέρωση σε τρόπο ζωής.

Σε μια καθοριστική χρονιά για τον ελληνικό εισερχόμενο τουρισμό, το Travel Plan πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια ανάπτυξής του έχοντας ήδη δημιουργήσει αντίστοιχο τμήμα, που απαρτίζεται με πολυάριθμο άριστα καταρτισμένο προσωπικό και εξειδίκευση στις κορυφαίες αγορές ανά τον κόσμο.

Παράλληλα, και αυτήν τη χρονιά το Travel Plan συμμετέχει στις σημαντικότερες εκθέσεις όπως οι IMEX Frankfurt, WTM London, IMEX Las Vegas, ATM Dubai, ILTM Cannes στις εκθέσεις και διοργανώνει σειρά από εκδηλώσεις με απώτερο στόχο την ουσιαστική ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024