Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤρία ελληνικά νησιά προτείνει ο διαδικτυακός τόπος της Vogue και του Vanity Fair της Ιταλίας
Προορισμοί

Τρία ελληνικά νησιά προτείνει ο διαδικτυακός τόπος της Vogue και του Vanity Fair της Ιταλίας

Τη Μήλο, τη Μύκονο και την Πάρο συγκαταλέγει ο έγκριτος ιταλικός διαδικτυακός τόπος style.it στους 12 προτεινόμενους διεθνείς προορισμούς με τις πιο εντυπωσιακές παραλίες.

Τρία ελληνικά νησιά – η Μήλος, η Μύκονος και η Πάρος- περιλαμβάνονται σε μια λίστα προτεινόμενων τουριστικών προορισμών για το φετινό καλοκαίρι, στο ιταλικό site style.it. Η αξιολόγηση έγινε από τους ταξιδιωτικούς συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού, που ανήκει στη Vogue και στο Vanity Fair της Ιταλίας και διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.

Τα τρία νησιά περιλαμβάνονται σε μια λίστα,στην οποία συγκαταλέγονται ακόμη η Σαρδηνία, η Κύπρος, το Λανζαρότε, το Κάπρι, η Μάλτα, η Κορσική, η Πάλμα ντε Μαγιόρκα, η Σικελία και το Πόρτορόσε.

Το δημοσίευμα αναφέρει: “Ήρθε η ώρα για τον ήλιο και τη θάλασσα. Αλλά πού θα πάτε για το πρώτο σύντομο διάλειμμα του καλοκαιριού; Εδώ είναι μια επιλογή από  παραλίες και οδηγίες για το πού να μείνετε και πώς να τους φτάσετε. Καλό ταξίδι”.

Για τη Μήλο, το νησί της Αφροδίτης, όπως αναφέρει, εκθειάζει “τις διαφορετικές της παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά που αξίζει να τις δοκιμάσει όλες ο επισκέπτης”.

Τη Μύκονο τη χαρακτηρίζει το “λευκό νησί όπου κάθε επισκέπτης αισθάνεται σταρ” και αναφέρει ότι η “νυχτερινή ζωή είναι η πιο πολυσύχναστη στη Μεσόγειο”.

Τέλος, για την Πάρο αναφέρει ότι “θα εκτιμήσουν τις παραλίες της σε συνδυασμό με την ηρεμία και τα θαλάσσια σπορ”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024