Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςtrivago: Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το Δεκαπενταύγουστο
Προορισμοί

trivago: Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το Δεκαπενταύγουστο

Τα νησιά του Ιονίου φαίνεται να προτιμώνται περισσότερο συγκριτικά με το περασμένο καλοκαίρι, αφού φέτος είναι ψηλά στις προτιμήσεις η Λευκάδα και η Ζάκυνθος, ενώ την εμφάνισή της στους είκοσι δημοφιλέστερους προορισμούς κάνει φέτος και η Κεφαλονιά.

Με το Δεκαπενταύγουστο να πλησιάζει και να θεωρείται η κορύφωση κάθε καλοκαιριού, παρουσιάζεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους προορισμούς που επέλεξαν οι Έλληνες για τις μέρες αυτές. Ειδικά σε σύγκριση με τις αντίστοιχες επιλογές του περασμένου έτους, οι διαφορές είναι αρκετές. Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και παρουσιάζει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τον φετινό Δεκαπενταύγουστο.
 
Πρωτιά για τη Χαλκιδική σημειώνεται φέτος, εκτοπίζοντας την Πάργα που καταλάμβανε πέρυσι τη θέση αυτή, η οποία ωστόσο παραμένει μεταξύ των κορυφαίων προορισμών. Υψηλότερα στις προτιμήσεις των Ελλήνων είναι φέτος και η Θάσος, η οποία καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση. Τα νησιά του Ιονίου φαίνεται να προτιμώνται περισσότερο συγκριτικά με το περασμένο καλοκαίρι, αφού φέτος είναι ψηλά στις προτιμήσεις η Λευκάδα και η Ζάκυνθος, ενώ την εμφάνισή της στους είκοσι δημοφιλέστερους προορισμούς κάνει φέτος και η Κεφαλονιά. Τα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού, παραμένουν αγαπημένοι προορισμοί και αυτή τη χρονιά. Τα Χανιά παραμένουν σταθερά μεταξύ των δημοφιλέστερων επιλογών των Ελλήνων, τόσο πέρυσι, όσο και φέτος.
 
Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί που προτιμούν οι Έλληνες για το Δεκαπενταύγουστο 2015:

 
Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί που προτίμησαν οι Έλληνες για το Δεκαπενταύγουστο 2014:

 
Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Ιουνίου και 9 Αυγούστου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 13 και 17 Αυγούστου 2015, με ελάχιστη διαμονή μιας διανυκτέρευσης.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024