Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΒραβείο στη Μήλο για την εκστρατεία διεκδίκησης της Αφροδίτης από το Μουσείο του Λούβρου
Προορισμός

Βραβείο στη Μήλο για την εκστρατεία διεκδίκησης της Αφροδίτης από το Μουσείο του Λούβρου

Ο συγκεκριμένος θεσμός επιβραβεύει καινοτόμα έργα και στρατηγικές που έχουν σχεδιαστεί σε επίπεδο αυτοδιοικήσεων, δημοσίων και ιδιωτικών επιχειρήσεων, ερευνητικών κέντρων κ.λπ.

Με το χρυσό βραβείο “Best City Award” τιμήθηκε ο Δήμος Μήλου για τις ψηφιακές δράσεις για τη στήριξη της καμπάνιας “Take Me Home”, που αφορούν στη διεκδίκηση της Αφροδίτης από το Μουσείο του Λούβρου.

Ο συγκεκριμένος θεσμός επιβραβεύει καινοτόμα έργα και στρατηγικές που έχουν σχεδιαστεί σε επίπεδο αυτοδιοικήσεων, δημοσίων και ιδιωτικών επιχειρήσεων, ερευνητικών κέντρων κ.λπ.

Το βραβείο παρέλαβε στη χτεσινή τελετή που έγινε στην Αθήνα ο δήμαρχος του νησιού κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, ο οποίος δήλωσε: “Η Μήλος είναι ταυτισμένη με την Αφροδίτη. Η διεκδίκησή της αποτελεί χρέος προς την Ιστορία, τον Πολιτισμό και τους προγόνους μας. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, αναγνωρίσαμε αυτό το χρέος και προσπαθούμε να εκπληρώσουμε το όνειρο όλων των συμπατριωτών μας ακόμα και εκείνων που επέλεξαν να μείνουν πίσω. Στην προσπάθειά μας αυτή, έχουμε την αναγνώριση και συμπαράσταση από την ΚΕΔΕ, από επιστημονικούς φορείς από όλο τον κόσμο, από ανθρώπους του πνεύματος και της τέχνης και φυσικά, από πλήθος κόσμου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τους ευχαριστούμε όλους και τους διαβεβαιώνουμε ότι δε θα υποστείλουμε τη σημαία. Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και αυτό αποδεικνύει και η χτεσινή βράβευση που την αφιερώνω στους κατοίκους της Μήλου και σε όλους όσους αγωνίζονται μαζί μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2023
27/03/2023
24/03/2023
23/03/2023
22/03/2023
21/03/2023