Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΒράβευση 140 επαναλαμβανόμενων επισκεπτών στα Μάλια
Προορισμός

Βράβευση 140 επαναλαμβανόμενων επισκεπτών στα Μάλια

Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν τα προωθητικά βίντεο του Δήμου Χερσονήσου και έγινε η βράβευση των επισκεπτών από τον αντιδήμαρχο και τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μαλίων.

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού και Απασχόλησης Χερσονήσου σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Μαλίων βράβευσαν πρόσφατα στο δημοτικό κατάστημα Μαλίων 140 επαναλαμβανόμενους επισκέπτες από τη Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία,  Βρετανία και Βέλγιο, που κάθε χρόνο επιλέγουν την περιοχή των Μαλίων για τις διακοπές τους.

“Είστε παραπάνω από φιλοξενούμενοι μας, σας θεωρούμε φίλους μας, καθώς σχεδιάζοντας τις ημέρες των διακοπών σας, των πιο ξέγνοιαστων και ευχάριστων ημερών για κάθε άνθρωπο στη διάρκεια μιας χρονιάς, επιμένετε να επιστέφετε κοντά μας, αναπολώντας προηγούμενες και δημιουργώντας νέες εμπειρίες κάθε φορά. Σας διαβεβαιώνουμε ότι σύσσωμη η δημοτική αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια τόσο για να εμπλουτιστεί το τουριστικό μας προϊόν, αλλά και για να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα συναντάτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στον τόπο μας. Λέγοντας «στον τόπο μας» εννοώ το δικό μας και δικό σας τόπο, καθώς μετά από τόσα χρόνια εδώ, έχοντας συνάψει δεσμούς φιλίας και αγάπης με ντόπιους, σας αισθανόμαστε δικούς μας ανθρώπους. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να αντικρύζουμε σήμερα εδώ τρεις γενιές, παππούδες, παιδιά και εγγόνια που επιλέγουν τα Μάλια για οικογενειακές διακοπές. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και αποτελείτε για μας τους καλύτερους πρεσβευτές στο εξωτερικό, καθώς εσείς έχετε μια πιο κοντινή, πραγματική εικόνα των ανθρώπων που μπορείτε να μεταφέρετε”, ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Απασχόλησης, κ. Ευθύμης Μουντράκης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν τα προωθητικά βίντεο του Δήμου Χερσονήσου και έγινε η βράβευση των επισκεπτών από τον αντιδήμαρχο, και τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μαλίων, κ. Θεόδωρο Λαπίδη. Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ και κέρασμα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024