Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΞεκίνησε η καμπάνια “Happening Now in South Aegean #greeksummer”
Προώθηση προορισμού

Ξεκίνησε η καμπάνια “Happening Now in South Aegean #greeksummer”

Η καμπάνια “Happening Now in Greece #greeksummer”, πάνω στην οποία και εξειδικεύθηκε η καμπάνια για το Νότιο Αιγαίο, αποτελεί την καλοκαιρινή καμπάνια της Ελλάδας και ήταν πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με την υποστήριξη του ΣΕΤΕ και της Marketing Greece.

Την έναρξη της καμπάνιας “Happening Now in South Aegean #greeksummer”, που αποσκοπεί στην ενίσχυση των κρατήσεων τελευταίας στιγμής και απευθύνεται σε κύριες αγορές εισερχόμενου τουρισμού, όπως Μ. Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Σκανδιναβικές χώρες, καθώς και την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε επισήμως σε συνέντευξη Τύπου η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου
 
Στοχεύοντας στην αναθέρμανση του τουριστικού ρεύματος και την επέκταση των κρατήσεων από τέλη Αυγούστου και μετά, στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Marketing Greece, εφαρμόζει και εξειδικεύει την εθνική καμπάνια, “Happening Now in Dodecanese #greeksummer” και “Happening Now in Cyclades #greeksummer” με κύριες και πιο σημαντικές αγορές στόχους τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Αγγλία. 
 
Η καμπάνια που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου 2015 και θα διαρκέσει για 4 εβδομάδες, μιλάει, μέσα από χαρακτηριστικές εικόνες που παρουσιάζουν το τουριστικό στοιχείο του Νοτίου Αιγαίου, για τις στιγμές που μπορεί να ζήσει το κοινό, τις μοναδικές εκείνες στιγμές που προσφέρουν τα νησιά μας, το ελληνικό καλοκαίρι και η Ελλάδα εν γένει. Η καμπάνια Happening Now In Cyclades : #GreekSummer και Happening Now In Dodecanese : #GreekSummer υπόσχεται ότι οι διακοπές στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιούν το όνειρο κάθε επισκέπτη.


 

Η καμπάνια “Happening Now in Greece #greeksummer”, πάνω στην οποία και εξειδικεύθηκε η καμπάνια για το Νότιο Αιγαίο, αποτελεί την καλοκαιρινή καμπάνια της Ελλάδας και ήταν πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με την υποστήριξη του ΣΕΤΕ και της Marketing Greece. Στόχος της καμπάνιας είναι η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για διακοπές στην Ελλάδα, υπενθυμίζοντας ότι το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι «συμβαίνει τώρα» ενώ αποσκοπεί στην ενίσχυση των κρατήσεων τελευταίας στιγμής και απευθύνεται σε κύριες αγορές εισερχόμενου τουρισμού, όπως Μ. Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Σκανδιναβικές χώρες, καθώς και την ελληνική αγορά.
 
Με την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου πλάνου ψηφιακής επικοινωνίας το οποίο περιλαμβάνει προώθηση της καμπάνιας μέσω του discovergreece homepage, (http://www.discovergreece.com/el), όπου θα αποτελέσει το top story για τέσσερεις εβδομάδες, προώθηση μέσω social media εφαρμογών, digital banners, διαφημιστικών ταινιών και digital campaign προσκαλεί τους επισκέπτες, να διαδώσουν μέσα από τα προσωπικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης την καμπάνια και να μοιραστούν τις στιγμές και τις εμπειρίες τους από το ελληνικό καλοκαίρι.
 
Στις δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, με βάση την απήχηση της καμπάνιας κατά τις πρώτες ημέρες από την έναρξή της, καθώς και τα μηνύματα από τις ξένες αγορές, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι οι μήνες που ακολουθούν θα καλύψουν τις απώλειες του τριμήνου Μαΐου – Ιουλίου για τα νησιά του Αιγαίου. 
 
Σημείωσε δε ότι το Νότιο Αιγαίο είναι η πρώτη περιφέρεια για την οποία εξειδικεύεται η καμπάνια “Happening Now in Greece #greeksummer” και υλοποιείται από την Μarketing Greece χωρίς κόστος για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στη φωτογραφία η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου
 

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024