Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΥπογραφή σύμβασης για κοινόχρηστα ποδήλατα στον Δήμο Δελφών
Ποδηλατικός τουρισμός

Υπογραφή σύμβασης για κοινόχρηστα ποδήλατα στον Δήμο Δελφών

Στην τοποθέτηση 16 ηλεκτρικών ποδηλάτων ειδικής κατασκευής κοινής χρήσης προχωρά ο Δήμος Δελφών. Η χρήση του συστήματος γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση mobile εφαρμογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε iOS και Android το προσεχές διάστημα.

Ο αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών, κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, υπέγραψε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της αναδόχου εταιρείας κ. Γεώργιο Βουλγαρούδη, τη σχετική σύμβαση σύμφωνα με την οποία προβλέπεται η προμήθεια και εγκατάσταση του αυτοματοποιημένου συστήματος μίσθωσης κοινοχρήστων ποδηλάτων.

Η ανάπτυξη και εγκατάσταση του συστήματος θα γίνει από την εταιρεία BrainBox ΑΕ, που διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο κοινοχρήστων ποδηλάτων στην Ελλάδα, με περισσότερα από 5.500 ποδήλατα σε 50 πόλεις.

Το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων είναι μια υπηρεσία καθημερινής αστικής μετακίνησης που απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες πολίτες, μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Δελφών και ως στόχο έχει την προώθηση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου οικονομικής και οικολογικής μετακίνησης, που συμβάλει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στη βελτίωση της υγείας των πολιτών.

Η χρήση του συστήματος γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση mobile εφαρμογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε iOS και Android το προσεχές διάστημα.

Η ανάπτυξη του συστήματος θα ολοκληρωθεί στο επόμενο δίμηνο οπότε και το σύστημα προβλέπεται να τεθεί σε λειτουργία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024