Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΥψηλό παραμένει το ενδιαφέρον των Σουηδών για την Ελλάδα
Τάσεις

Υψηλό παραμένει το ενδιαφέρον των Σουηδών για την Ελλάδα

Παρουσίαση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού της Ελλάδας από τον ΕΟΤ, στο Malmö και το Göteborg της Σουηδίας.

Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα, οι ιαματικές πηγές και η γαστρονομία της παρουσιάστηκαν αναλυτικά από την Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας στην αγορά της Σουηδίας, σε δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 6 και 7 Νοεμβρίου στο Malmö και το Göteborg, αντίστοιχα.


Από την παρουσίαση στο Göteborg, που πραγματοποιήθηκε στον πύργο-φρούριο Skansen Kronan του 17ου αι.

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν στο πλαίσιο των δράσεων δημοσίων σχέσεων της συγκεκριμένης Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού και σε αυτές ο προϊστάμενός της, κ. Παύλος Μούρμας, εξέθεσε επιπλέον τις δυνατότητες της χώρας ως ιδανικού προορισμού καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά και τα μέτρα τα οποία λαμβάνει η Ελλάδα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.


Οι παρουσιάσεις – εκδηλώσεις στο Malmö και το Göteborg περιλάμβαναν ακόμα πρόγραμμα με ζωντανή ελληνική μουσική.

Στις παρουσιάσεις παραβρέθηκαν ταξιδιωτικοί πράκτορες και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου από τις δύο πόλεις, εκπρόσωποι τοπικών ΜΜΕ, καθώς και ο πρόεδρος του τοπικού Ελληνικού Συνδέσμου Malmö. Ακόμα, παρούσα ήταν η Δανή δημοσιογράφος και blogger, Lissen Jacobsen, που ταξίδευσε από την Κοπεγχάγη για την εκδήλωση στο Malmö. Όλοι οι συμμετέχοντες επισήμαναν πως το ενδιαφέρον των Σουηδών για ταξίδια την Ελλάδα παραμένει υψηλό, με τους επισκέπτες να αναμένουν την κατάλληλη, εποχή προκειμένου να πραγματοποιήσουν με ασφάλεια τις διακοπές τους σε πολλές περιοχές της χώρας μας.

Οι παρουσιάσεις-εκδηλώσεις περιλάμβαναν ακόμα πρόγραμμα με ζωντανή ελληνική μουσική, ενώ και οι δύο μεταδόθηκαν, μέσω live streaming, από τα social media της εξειδικευμένης εταιρείας που τις υλοποίησε.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την παρουσίαση στο Malmö.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024