Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΖημιές σε αυτοκίνητα τουριστών με πινακίδες Β. Μακεδονίας στη Χαλκιδική
Προορισμός

Ζημιές σε αυτοκίνητα τουριστών με πινακίδες Β. Μακεδονίας στη Χαλκιδική

Τα περισσότερα από τα 10 κατεστραμμένα οχήματα ήταν σταθμευμένα στην παραλία δίπλα σε ξενοδοχείο και τα υπόλοιπα στο κέντρο της Καλλιθέας στη Χαλκιδική.

Επίθεση και πρόκληση σοβαρών ζημιών στα αυτοκίνητά τους κατήγγειλαν πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας που παραθερίζουν στη Χαλκιδική, προσθέτοντας ότι φοβούνται για νέες επιθέσεις. Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας διαμαρτυρήθηκαν για σπασμένα τζάμια και τρυπημένα λάστιχα στα οχήματά τους με πινακίδες της Β. Μακεδονίας στην Καλλιθέα, στο πρώτο “πόδι” της Χαλκιδικής.

Το faktor.mk αναφέρει ότι τα περισσότερα από τα 10 κατεστραμμένα οχήματα ήταν σταθμευμένα στην παραλία δίπλα σε ξενοδοχείο και τα υπόλοιπα στο κέντρο αυτού του τουριστικού χωριού. Οι ιδιοκτήτες των κατεστραμμένων οχημάτων αισθάνονται ότι απειλούνται από το ατυχές αυτό γεγονός, όπως το χαρακτηρίζουν. Και δηλώνουν ότι φοβούνται μήπως ζήσουν και άλλα ανάλογα περιστατικά. “Δεν ξέρουμε πως θα περάσουμε τη νύχτα”, είπαν.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023