Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαΗ Sabre ορίζει τον Παντελή Κωνσταντάρα ως υπεύθυνο Πωλήσεων της Sabre Travel Network στην Ελλάδα
Ανθρώπινο δυναμικό

Η Sabre ορίζει τον Παντελή Κωνσταντάρα ως υπεύθυνο Πωλήσεων της Sabre Travel Network στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τις νέες του αρμοδιότητες, ο κ. Κωνσταντάρας θα είναι υπεύθυνος για την αύξηση της παρουσίας της Sabre και θα διευθύνει όλες τις προσπάθειες πωλήσεων στο πλαίσιο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Sabre στα ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Ελλάδα.

Η Sabre Corporation, παγκόσμιος πάροχος τεχνολογίας στον ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο, ορίζει τον κ. Παντελή Κωνσταντάρα, ως διευθυντή Πωλήσεων της Sabre Travel Network στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις νέες του αρμοδιότητες, ο κ. Κωνσταντάρας θα είναι υπεύθυνος για την αύξηση της παρουσίας της Sabre και θα διευθύνει όλες τις προσπάθειες πωλήσεων στο πλαίσιο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Sabre στα ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Ελλάδα. Επίσης, θα προσφέρει συνεχείς τεχνολογικές γνώσεις και αξία στα υπάρχοντα ταξιδιωτικά πρακτορεία που είναι πελάτες της Sabre. Ο κ. Κωνσταντάρας κατείχε προηγουμένως τη θέση του ανώτερου στελέχους πωλήσεων στην Sabre.

“Ο κ. Παντελής Κωνσταντάρας αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα διαθέτοντας πάνω από 22 χρόνια εμπειρίας στον ταξιδιωτικό κλάδο και μακρά προϊστορία στο να βοηθά ταξιδιωτικά πρακτορεία να σημειώσουν επιτυχία στη σημερινή, άκρως ανταγωνιστική αγορά” δήλωσε ο κ. Stephane Aita, αντιπρόεδρος της Sabre Travel Network για τη Δυτική Ευρώπη.

“Πρόκειται για μια ηγετική φυσιογνωμία στον κλάδο του εμπορίου, έχει πάθος για την τεχνολογία και διαθέτει την ικανότητα να βοηθά τα γραφεία να αξιοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουν. Θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τη επιχείρησή μας στην Ελλάδα και θα επικεντρωθεί στην επιτάχυνση της ανάπτυξης σε αυτήν τη χώρα”.

Ο κ. Κωνσταντάρας θα εδρεύει στην Ελλάδα και θα αντικαταστήσει τον Roberto Grande, ο οποίος αποχώρησε για να αναλάβει νέα καθήκοντα εκτός της Sabre.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024