Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑυξάνονται οι προορισμοί που χρησιμοποιούν το .travel

Αυξάνονται οι προορισμοί που χρησιμοποιούν το .travel

Όλο και περισσότεροι τουριστικοί προορισμοί και χώρες χρησιμοποιούν για τη διαδικτυακή τους παρουσία την κατάληξη .travel απολαμβάνοντας τα προνόμια μιας τέτοιας κίνησης. Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ως επίσημος κόμβος της Αργεντινής το […]

Όλο και περισσότεροι τουριστικοί προορισμοί και χώρες χρησιμοποιούν για τη διαδικτυακή τους παρουσία την κατάληξη .travel<...> απολαμβάνοντας τα προνόμια μιας τέτοιας κίνησης. Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ως επίσημος κόμβος της Αργεντινής το www.Argentina.travel και της Κολομβίας το www.Colombia.travel.

Αφιερωμένη μόνο στην τουριστική βιομηχανία η ιντερνετική κατάληξη .travel είναι διαθέσιμη μόνο για τις επιχειρήσεις του τουριστικου κλάδου και για τους προορισμούς που θέλουν να προβάλουν την τουριστική τους εικόνα. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές καταλήξεις όπως το .com, .net το .travel δίνει ένα σαφές μήνυμα ότι η επιχείρηση είναι τουριστική και ενδυναμώνει την εικόνα της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024