Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΈργο της Linakis Digital το DiscoverGreece.com
Τεχνολογία

Έργο της Linakis Digital το DiscoverGreece.com

Το discovergreece.com αναπτύχθηκε στην πλατφόρμα Sitecore CMS –επίσημο συνεργάτη της Linakis Digital- και φιλοξενείται στο περιβάλλον Microsoft Azure.

Το σημαντικότερο έργο για τη στρατηγική ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, το portal discovergreece.com, ανέλαβε, σχεδίασε και υλοποίησε η Linakis Digital. Το discovergreece.com στοχεύει στην ενίσχυση της προβολής της χώρας και του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, μέσα από εμπειρίες και φρέσκιες εικόνες, επιτρέποντας στο χρήστη να βρει αυτό που επιθυμεί, αναλόγως του στυλ διακοπών που του αρέσει, αλλά και του τρόπου αναζήτησης που του ταιριάζει. Το άρτιο αποτέλεσμα οφείλεται στην τεχνολογική υπεροχή των συστημάτων, τη δημιουργική-εικαστική αποτύπωση της στρατηγικής και των στόχων, σε μελέτες που διενεργήθηκαν για τη λειτουργικότητα, αλλά και στο κοινό όραμα των εμπλεκόμενων μερών.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, “η Linakis Digital αντιμετώπισε το πολύμορφο πρόσωπο της Ελλάδας και τον όγκο της πληροφορίας με δημιουργικότητα και λύσεις-concepts, που ενισχύουν την επαναλαμβανόμενη επισκεψιμότητα. Το “A Story A Day”, για παράδειγμα, αποτελεί ένα ζωντανό editorial που παρουσιάζει μία διαφορετική ιστορία από την Ελλάδα κάθε μέρα. Συλλέγοντας καθημερινά μοναδικές ιστορίες, εμπειρίες, σκέψεις και γεύσεις Ελλάδας, η ενότητα λειτουργεί ως μια υπόσχεση για κάτι νέο κάθε μέρα, ενισχύοντας την επιστροφή του επισκέπτη στο site και το call-to-action.

Ταυτόχρονα, η πλουραλιστική αισθητική και το design ανέδειξαν την ιδιότυπη πολυμορφία του τόπου μας, δημιουργώντας συνειδητά και περήφανα ένα μοναδικό μωσαϊκό εικόνων, χρωμάτων και ιδεών. Η χρήση της τεχνολογίας parallaxing (η κίνηση εικόνων και γραμμάτων σε διαφορετικές ταχύτητες) δημιούργησε ένα ζωντανό βάθος πεδίου, δίνοντας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι μέσα στο ίδιο το τοπίο”.

Το discovergreece.com αναπτύχθηκε στην πλατφόρμα Sitecore CMS –επίσημο συνεργάτη της Linakis Digital- και φιλοξενείται στο περιβάλλον Microsoft Azure, εξασφαλίζοντας σημαντικά πλεονεκτήματα που έχουν αντίκτυπο τόσο στον επισκέπτη (ταχύτητα, προσωποποιημένη πληροφορία), όσο και στον διαχειριστή (διαρκής παρατήρηση τάσεων αγοράς, ανάλυση επισκεπτών). Η πολυπλοκότητα της πληροφορίας και ο όγκος του περιεχομένου, κατηγοριοποιήθηκαν σύμφωνα με Information Architecture μελέτη και card sorting test, που πραγματοποιήθηκε από την Linakis Digital σε επισκέπτες του εξωτερικού στην Ελλάδα. Για τις ανάγκες των κρατήσεων ενσωματώθηκαν συστήματα διεθνών παρόχων ξενοδοχειακών και αεροπορικών εισιτηρίων.

Η Linakis Digital, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της πλατφόρμας Sitecore CMS, δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού και της ανάπτυξης καινοτόμων έργων για το Internet, εστιάζοντας στην παροχή ποιοτικών online υπηρεσιών, σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, όπως σχεδιασμός βέλτιστης  λύσης, δημιουργικό design, development και online marketing.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024