Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileGalileo on-line συστήματα κρατήσεων και Υ2Κ

Galileo on-line συστήματα κρατήσεων και Υ2Κ

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει εκτεταμένη αναφορά σχετικά με τον ερχομό της νέας χιλιετηρίδας και των επιπτώσεων του Millennium bug, γνωστού και ως Y2K, στα συστήματα εταιριών ηλεκτρονικών κρατήσεων. Εκατοντάδες […]

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει εκτεταμένη αναφορά σχετικά με τον ερχομό της νέας χιλιετηρίδας και των επιπτώσεων του Millennium bug, γνωστού και ως Y2K<.>, στα συστήματα εταιριών ηλεκτρονικών κρατήσεων. Εκατοντάδες άρθρα έχουν δημοσιευτεί αναφέροντας τα προβλήματα της μετάβασης στο έτος 2000 καθώς και το τι χρειάζεται να γίνει για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία.
Η Galileo Hellas σε συνεργασία με τη Galileo Itnernatιonal εργάζονται για το έτος 2000 από το 1996, πιστοποιώντας όλες τις παραμέτρους του on-line συστήματος κρατήσεων θέσεων που προσφέρουν στις 600 και πλέον εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται το σύστημα Galileo. Εδώ και μερικούς μήνες έχουν αρχίσει επιτυχώς να γίνονται οι πρώτες κρατήσεις μέσω του συστήματος για το έτος 2000! Έτσι τα ταξιδιωτικά γραφεία που είναι συνδεδεμένα στο σύστημα Galileo δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα στις κρατήσεις που ήδη κάνουν ή πρόκειται να κάνουν για την καινούρια χιλιετηρίδα.
Η Galileo Hellas αποτελεί το NDC (National Distribution Company) της Galileo International και είναι ο αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της τελευταίας στο χώρο της ελληνικής και κυπριακής τουριστικής αγοράς. Η Galileo Hellas είναι ηγέτιδα εταιρία στο χώρο της με on-line συνδέσεις 1.520 τερματικών σε 860 ταξιδιωτικά γραφεία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024