Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΗ SIXT με δική της σελιδα στο facebook
Οι προσφορές, τα αυτοκίνητα, και οι νέες συμφωνίες δημοσιεύονται πλέον και στο Facebook

Η SIXT με δική της σελιδα στο facebook

Οι εξελίξεις προχωρούν με γρήγορο ρυθμό. Το διαδίκτυο καταλαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο από την καθημερινότητά μας. Κομμάτι της νέας τεχνολογίας και των εξελίξεων αποτελούν τα φόρουμ κοινωνικής δικτύωσης. Η […]

Οι εξελίξεις προχωρούν με γρήγορο ρυθμό. Το διαδίκτυο καταλαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο από την καθημερινότητά μας. Κομμάτι της νέας<…> τεχνολογίας και των εξελίξεων αποτελούν τα φόρουμ κοινωνικής δικτύωσης. Η SIXT, ως κορυφαία εταιρεία στην ενοικίαση αυτοκινήτων παρακολουθεί τα καινούρια δεδομένα που προκύπτουν στην αγορά, αλλά και να εδράζεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά όλων των νέων (ανεξαρτήτου ηλικίας) ανθρώπων. ΓιΆαυτό πλέον έχει δημιουργήσει τη δική της σελίδα στο Facebook.

Αρκεί ένα μόνο “like” για να γίνει κάόιος φίλος με την SIXT και να μαθαίνει άμεσα και εύκολα όλα τα νέα που αφορούν την εταιρεία. Οι προσφορές, τα αυτοκίνητα, η δραστηριότητα της Regine Sixt, οι νέες συμφωνίες δημοσιεύονται πλέον και στο Facebook. Η εταιρεία περιμένει όλους και στο διαδίκτυο μέσα από τη διεύθυνση http://www.facebook.com/SixtGR.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024