Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileIstos και Τriaena συνεργάζονται για παροχή e-Congress Management

Istos και Τriaena συνεργάζονται για παροχή e-Congress Management

Συνεργασία με την εταιρία οργάνωσης συνεδρίων Triaena Tours & Congress ΑΕ για την παροχή λύσης e-Congress Management στο υπουργείο Τύπου ανακοίνωσε η Istos. Το έργο αφορά στην ηλεκτρονική διαχείριση της […]

Συνεργασία με την εταιρία οργάνωσης συνεδρίων Triaena Tours & Congress ΑΕ για την παροχή λύσης <...>e-Congress Management στο υπουργείο Τύπου ανακοίνωσε η Istos. Το έργο αφορά στην ηλεκτρονική διαχείριση της διαμονής των δημοσιογράφων, με αφορμή την ανάληψη, από μέρους της Ελλάδας, της Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για την υλοποίηση του έργου χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα ανάπτυξης Nautilus της Istos.

“Ένα γεγονός πανευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, όπως η υποδοχή των δημοσιογράφων, απαιτεί υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, αλλά και ασφάλεια και αξιοπιστία, δήλωσε ο Ντίνος Αστράς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Triaena Tours & Congress. “Επιλέξαμε τη λύση Nautilus της Istos, ακριβώς επειδή συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά”.

“Η Triaena διατηρεί πάντα υψηλές αξιώσεις για τις διοργανώσεις που αναλαμβάνει”, δήλωσε ο Κώστας Ματρόζος, διευθύνων σύμβουλος της Istos. “Πιστεύουμε πως με τη λύση Nautilus θα ανταποκριθούμε στα standards της ποιότητας που η Triaena έχει ορίσει”.

H συνεργασία αυτή αποτελεί τη δεύτερη των εταιρειών Istos και Triaena στην παροχή λύσης E-Congress Management.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024