Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΜε ανανεωμένη ιστοσελίδα η Sixt

Με ανανεωμένη ιστοσελίδα η Sixt

Στον `αέρα` βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Sixt (www.sixt.gr). Από την πρώτη κιόλας σελίδα,ο χρήστης μπορεί να προβεί σε κράτηση είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού και ακόμα […]

Στον `αέρα` βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Sixt (www.sixt.gr). Από την πρώτη κιόλας σελίδα,<...>ο χρήστης μπορεί να προβεί σε κράτηση είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού και ακόμα να επιλέξει από μία μεγάλη γκάμα ειδικών προσφορών.

Στόχος της ανανέωσης αυτής είναι να προσφέρεται στον χρήστη η δυνατότητα ταχύτερης και απλούστερης κράτησης, αφού το αναβαθμισμένο σύστημα οδηγεί τους πελάτες στην κράτηση αυτοκινήτου με τρία μόνο βήματα.

Επίσης, προστέθηκαν και νέες υπηρεσίες όπως π.χ. το Newsletter. Με μία απλή διαδικασία εγγραφής – εισαγωγή email – ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει κάθε μήνα πληροφορίες για το θέμα που τον ενδιαφέρει και επιλέγει. Και ακόμα υπάρχει το online σύστημα κρατήσεων Holiday Cars, το οποίο καθιστά τη διαδικασία ενοικίασης εξωτερικού ακόμα πιο γρήγορη και εύκολη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024