Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜηχανή αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών στον κλάδο Ho.Re.Ca από το horecamarket.gr
Τεχνολογία

Μηχανή αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών στον κλάδο Ho.Re.Ca από το horecamarket.gr

Ο βασικός σκοπός του horecamarket.gr είναι η αμφίδρομη on-line σύνδεση που προσφέρει μεταξύ της προμηθευτικής αλυσίδας του κλάδου Ho.Re.Ca. με τους επαγγελματίες του κλάδου.

Οι επαγγελματίες του κλάδου Ho.Re.Ca., έχουν πλέον στη διάθεσή τους την πλατφόρμα Horeca Market, μία διαδικτυακή κοινότητα που προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στην 1η ελληνική ηλεκτρονική μηχανή αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών, για τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία παντός τύπου καταστημάτων στο κλάδο Ho.Re.Ca.. Όλες οι πληροφορίες και τα προϊόντα που χρειάζονται οι επαγγελματίες βρίσκονται πλέον συγκεντρωμένα σε μια πλατφόρμα.

Ο βασικός σκοπός του horecamarket.gr είναι η αμφίδρομη on-line σύνδεση που προσφέρει μεταξύ της προμηθευτικής αλυσίδας του κλάδου Ho.Re.Ca. με τους επαγγελματίες του κλάδου (Ιδιοκτήτες Καταστημάτων, Chef, Barista, FnB, Pastry Chef, κ.α.) 24 ώρες το 24ωρο | 365 ημέρες το χρόνο. Το Horeca Market, στοχεύει να δώσει στους επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα, πρόσβαση σε χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες ώστε να βελτιστοποιήσουν την επιχείρηση τους εύκολα, άμεσα και γρήγορα.

Ο επαγγελματίας του κλάδου μπορεί πλέον μέσα από ένα δίκτυο επαγγελματιών το οποίο διευρύνεται συνεχώς να έχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για την λειτουργία και ανάπτυξη της επιχείρησης του. Προϊόντα, προμηθευτές , όλα τα νέα και οι εξελίξεις του κλάδου καθώς και on-line εργαλεία επικοινωνίας, κατηγοριοποίησης και επεξεργασίας πληροφοριών είναι διαθέσιμα εντελώς δωρεάν κάνοντας απλά την εγγραφή τους στην πλατφόρμα.

Για την προμηθευτική αλυσίδα, το horecamarket.gr αποτελεί ένα διαδικτυακό B2B marketplace, για τον κλάδο Ho.Re.Ca.. Χρησιμοποιώντας τεχνολογικά εργαλεία αναζήτησης, κατηγοριοποίησης και on-line πληροφόρησης που εφαρμόζονται παγκοσμίως στο σύγχρονο ηλεκτρονικό εμπόριο, του προσφέρει την δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων του. Ταυτόχρονα, η επικοινωνία με τον επαγγελματία του κλάδου είναι εφικτή 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, δίνοντας του ουσιαστικές λύσεις προβολής της συνολικής γκάμας των προϊόντων του, γεωγραφικής ανάπτυξης και new business.

 

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
03/10/2023
02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023