Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο προϊόν της Worldspan στην Ελλάδα

Νέο προϊόν της Worldspan στην Ελλάδα

PΗΙLOXENIA ‘ 99. Στα πλαίσια της Philoxenia 99 έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια εκτεταμένη παρουσίαση του νέου της προϊόντος Worldspan Net, που αποτελεί και την τελευταία εξέλιξη στις […]

PΗΙLOXENIA ' 99. Στα πλαίσια της Philoxenia 99 έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια εκτεταμένη παρουσίαση του νέου της προϊόντος Worldspan<.> Net<...>, που αποτελεί και την τελευταία εξέλιξη στις κρατήσεις μέσω Internet. Ήδη έξι τουριστικά γραφεία το χρησιμοποιούν από τον Ιούνιο που ξεκίνησε η χρήση του. Τα γραφεία αυτά είναι το Psakiridis Travel, Melitou Travel, Prescot Travel, Travelscope, και το City of Athens Τravel. Το νέο προϊόν είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να είναι εύκολη η εγκατάσταση του και η λειτουργία του πράγμα που το κάνει ιδανικό για την ελληνική αγορά.
Ο κ. Λεωνίδας Ζώτος, διευθυντής Ελλάδας ανακοίνωσε ότι "ότι το Worldspan Net προσφέρει στους συνδρομητές του τις παραδοσιακές κρατήσεις Worldspan GDS μέσω όμως του Internet. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει μέσα σε 48 ώρες."
Το Worldspan Net δίνει εύκολη πρόσβαση στους τουριστικούς πράκτορες με σύνδεση που γίνεται με το σύστημα της Worldspan μέσω του Internet. Το προϊόν αρχικά είχε σχεδιαστεί για να ξεπεραστούν προβλήματα υποδομής στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου, αλλά τελικά θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο λόγω της μεγάλης επιτυχίας του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024