Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέοι ορίζοντες για τη youtravel.com και στο χώρο του Β2C
Αλλαγή διεύθυνσης της σελίδας της, σε youhotels.com

Νέοι ορίζοντες για τη youtravel.com και στο χώρο του Β2C

Μετά από την πρόσφατη αλλαγή στο διοικητικό σχήμα της youtravel.com και έπειτα από 4 χρόνια που δραστηριοποιείται, κυρίως στο χώρο του B2B (business to business), η εταιρεία, πιο ευέλικτη από […]

Μετά από την πρόσφατη αλλαγή στο διοικητικό σχήμα της youtravel.com και έπειτα από 4 χρόνια που δραστηριοποιείται, κυρίως στο χώρο του B2B (business to<...> business), η εταιρεία, πιο ευέλικτη από ποτέ, μπαίνει πλέον και στο χώρο του Β2C (business to consumer) ανοίγοντας νέους δρόμους στη διαδρομή της.

Aμεσα η youtravel.com έχει προχωρήσει σε αλλαγή διεύθυνσης της σελίδας της, καθώς οι B2B συνεργάτες- ταξιδιωτικά γραφεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα έχουν πλέον πρόσβαση στα ξενοδοχεία (χονδρική) μέσω τις διεύθυνσης www.youhotels.com, ενώ στη διεύθυνση www.youtravel.com θα φιλοξενηθεί προσεχώς το νέο business unit του ομίλου. Σύντομα, στις σελίδες της www.youtravel.com θα είναι εφικτή η κράτηση ενός συνολικού πακέτου διακοπών, που θα περιλαμβάνει κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου, ξενοδοχείου, μετάβασης κ.λπ.

Οι κωδικοί των πρακτορείων παραμένουν οι ίδιοι και η μετάβαση αναμένεται ομαλή, εφόσον οι περισσότεροι Β2Β συνεργάτες είναι άκρως εξοικειωμένοι οπότε και θα προσαρμοστούν άμεσα.

H διαδικτυακή εταιρεία κρατήσεων θα δραστηριοποιείται έντονα και στο B2C ως OTA (Online Travel Agency), καθώς θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δυναμικό πακέτο στον καταναλωτή, παραμένοντας πάντα άκρως ανταγωνιστική και έχοντας το πλεονέκτημα των απευθείας συμβολαίων με τα ξενοδοχεία που συνεργάζεται και όχι μέσω τρίτων.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η 100% διαδικτυακή εταιρεία κρατήσεων, τόσο σε χονδρική όσο και λιανική, resort ξενοδοχείων από την Ευρώπη σε δημοφιλείς παραθαλάσσιους προορισμούς, κυρίως της Μεσογείου, έκλεισε τη δύσκολη αυτή χρονιά με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 115 εκατ. ευρώ και λειτουργική κερδοφορία πάνω από 1,6 εκατ. ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024