Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠαρουσίαση των νέων δυνατοτήτων του συστήματος Galileo στο Ηράκλειο

Παρουσίαση των νέων δυνατοτήτων του συστήματος Galileo στο Ηράκλειο

Στις 8 και 9 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, παρουσίαση του συστήματος Galileo σε ταξιδιωτικά πρακτορεία των περιοχών Ηρακλείου, Μοιρών, Μαλλίων, Ιεράπετρας, Αγ.Νικολάου και Σητείας. Η διημερίδα αυτή έγινε στην […]

Στις 8 και 9 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, παρουσίαση του συστήματος Galileo<.> σε ταξιδιωτικά πρακτορεία των περιοχών Ηρακλείου, Μοιρών, Μαλλίων, Ιεράπετρας, Αγ.Νικολάου και Σητείας.
Η διημερίδα αυτή έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου CANDIA MARIS και στόχο είχε την παρουσίαση νέων προϊόντων και υπηρεσιών του Galileo, με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση του συστήματος.
Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκε και ο νέος τρόπος σύνδεσης του συστήματος Galileo, μέσω Internet καθώς και το νέο προϊόν Viewpoint το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, σε γραφική μορφή και στηρίζεται στη χρήση του mouse και όχι εντολών, για κρατήσεις σε εταιρείες αεροπορικές, ξενοδοχειακές και ενοικιάσεων αυτοκινήτων.
Η Galileo Hellas αποτελεί το NDC (National Distribution Company) της Galileo International και είναι ο αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της τελευταίας στο χώρο της Ελληνικής και Κυπριακής Τουριστικής Αγοράς. Η Galileo Hellas διαθέτει on-line συνδέσεις 1.520 τερματικών σε 860 ταξιδιωτικά γραφεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024