Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠοδαράκι στην Ευρώπη βάζει η Priceline

Ποδαράκι στην Ευρώπη βάζει η Priceline

Αγοράζοντας τον ηλεκτρονικό κόμβο Active Hotels, που ειδικεύεται στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών στην Ευρώπη η αμερικάνικη ταξιδιωτική εταιρία “Priceline” `βάζει ουσιαστικά ποδαράκι στην Ευρωπαϊκή Αγορά. Η πώληση έγινε αντί 90 […]

Αγοράζοντας τον ηλεκτρονικό κόμβο Active Hotels, που ειδικεύεται στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών στην Ευρώπη η αμερικάνικη<...> ταξιδιωτική εταιρία “Priceline” `βάζει ουσιαστικά ποδαράκι στην Ευρωπαϊκή Αγορά. Η πώληση έγινε αντί 90 εκατ. δολάρια, και όπως ανακοινώθηκε το κεντρικό γραφείο της ιστοσελίδας, στο Cambridge θα είναι το σημείο αφετηρίας της “Priceline” για επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ευρώπη.

Ο διευθυντής του Active Hotels κ. Andrew Phillipps θα είναι υπεύθυνος μαζί με την “Priceline” να επιβλέπει τις εργασίες στην Ευρώπη. Η εταιρία “Priceline” πουλάει αεροπορικά εισιτήρια, πακέτα διακοπών και κρουαζιέρων, νοικιάζει αυτοκίνητα, καθώς και κάνει κρατήσεις σε ξενοδοχεία.

Σχολιάζοντας τη συγχώνευση των δύο εταιριών, ο κ. Phillipps δήλωσε ότι “αυτή η συμφωνία είναι σπουδαίο γεγονός, για όσους έχουν σχέση με τις εταιρίες, καθώς αναμένουμε να αυξήσει ιδιαίτερα τη ζήτηση των Αμερικανών για τα μέρη της Ευρώπης, με τιμές πολύ μειωμένες στην αγορά, ώστε να πιεστούν και οι ανταγωνιστές μας”.

Τέλος, σημείωσε ότι “μεγάλο θα είναι το όφελος και για όσους κόμβους συνεργάζονται μαζί μας, καθώς θα παρέχονται πολύ χαμηλές τιμές στα δωμάτια των ξενοδοχείων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024