Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠροσαρμογή προγραμμάτων πληροφορικής Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ‘Ευρώ’

Προσαρμογή προγραμμάτων πληροφορικής Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ‘Ευρώ’

Το Ευρώ είναι σίγουρα το αυριανό μας νόμισμα και το κύριο “εργαλείο” των συναλλαγών μας. Στις περισσότερες επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κύκλο εργασιών τους, η ανάγκη για […]

Το Ευρώ<.> είναι σίγουρα το αυριανό μας νόμισμα και το κύριο "εργαλείο" των συναλλαγών μας. Στις περισσότερες επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος<...> και τον κύκλο εργασιών τους, η ανάγκη για προσαρμογή του λογιστικού και μηχανογραφικού τους συστήματος στα νέα δεδομένα του Eυρώ, έχει γίνει επιτακτική.
Ο όμιλος ΤΕΣΑΕ (Τεχνική Εταιρία Σχεδίασης Ανάπτυξης Εφαρμογών) αναλαμβάνει για τις τουριστικές επιχειρήσεις που είναι χρήστες προγραμμάτων της τεχνολογίας "Πήγασος", να αναβαθμίσει ήδη υπάρχοντα προγράμματα έτσι ώστε να "τρέξουν" με βάση τα νέα δεδομένα.
Όλοι οι χρήστες προγραμμάτων της τεχνολογίας "Πήγασος" μπορούν να επικοινωνήσουν με την κεντρική γραμματεία της και να έρθουν σε επαφή με το ανθρώπινο δυναμικό της ΤΕΣΑΕ, που είναι να πρόθυμο να λύσει την κάθε απορία σας.
Ο όμιλος ΤΕΣΑΕ με δική του τεχνογνωσία και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, καλύπτει και αυτούς ακόμη, που πιστεύουν ότι η εργασία τους διακρίνεται από αρκετές ιδιαιτερότητες. Οι 4000 πελάτες περίπου του ομίλου ΤΕΣΑΕ επιλέγουν τον πυρήνα εφαρμογής ενός προγράμματος που καλύπτει την επιχείρησή τους και προτείνουν τις απαιτούμενες αλλαγές έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι ιδιαιτερότητες.
Οι πρώτες επιχειρήσεις που έχουν αναπτύξει το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα, εμπιστεύθηκαν την ΤΕΣΑΕ και σήμερα βρίσκονται στην πρωτοπορία του κλάδου τους. Η ΤΕΣΑΕ ιδρύθηκε από τον κ. Θωμά Ψαρρά, που είναι και ο δημιουργός της τεχνολογίας "Πήγασος".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024