Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία WAYN.com με την Momondo.com
Η ταξιδιωτική αναζήτηση γίνεται πιο... κοινωνική

Συνεργασία WAYN.com με την Momondo.com

Το διεθνές κοινωνικό και ταξιδιωτικό δίκτυο WAYN.com εγκαινιάζει συνεργασία με μία από τις πιο ισχυρές μηχανές αναζήτησης ταξιδίων στον κόσμο, τη Momondo.com, ώστε τα μέλη του να μπορούν να βρουν […]

Το διεθνές κοινωνικό και ταξιδιωτικό δίκτυο WAYN.com εγκαινιάζει συνεργασία με μία από τις πιο ισχυρές μηχανές αναζήτησης ταξιδίων στον κόσμο, τη<...> Momondo.com, ώστε τα μέλη του να μπορούν να βρουν τις καλύτερες ταξιδιωτικές προσφορές σε ολόκληρο το διαδίκτυο.

Με την παρούσα συνεργασία η κορυφαία τεχνολογία αναζήτησης της Momondo.com και οι υπηρεσίες συστάσεων για διάφορες περιοχές που διαθέτει, καθίστανται διαθέσιμες στο WAYN.com. Σε ευθυγράμμιση με τον κλάδο “Travel & Tips” του WAYN.com θα επιτρέπει στα μέλη να χρησιμοποιoύν και να συμμετέχουν σε απευθείας σύνδεση στην έμπνευση, το σχεδιασμό και τη λήψη αποφάσεων του ταξιδιού, σε όλα τα στάδιά του. Η εταιρική αυτή σχέση συμπίπτει με την έναρξη της εφαρμογή της WAYN στο Facebook “Map Your Friends”, που επιτρέπει στους χρήστες να ενισχύουν συνολικά την έκταση του κοινωνικού τους δικτύου στη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η συνεργασία με την Momondo.com συνεχίζει τη μακρά παράδοσης της WAYN σε συνεργασίες με παγκόσμια ονόματα και φορείς της τουριστικής βιομηχανίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024