Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤηλεοπτικές ταξιδιωτικές αναζητήσεις

Τηλεοπτικές ταξιδιωτικές αναζητήσεις

To ευρωπαϊκό δίκτυο τουριστικών πληροφοριών Libertytv.com ήρθε και στην Eλλάδα, μέσω της θυγατρικής εταιρίας Libertytv.com Greece, με μετόχους την Maastricht Multimedia (κ. Lotfi Belhassine), τον κ. Aνδρέα Ποταμιάνο, τον κ. […]

To ευρωπαϊκό δίκτυο τουριστικών πληροφοριών Libertytv.com<.> ήρθε και στην Eλλάδα, μέσω της θυγατρικής εταιρίας Libertytv.com Greece, με μετόχους την<...> Maastricht Multimedia (κ. Lotfi Belhassine), τον κ. Aνδρέα Ποταμιάνο, τον κ. Wolfgang Paulus, τον κ. Στάθη K. Pοκόφυλλο και τον κ. Άγγελο N. Γκότση.
Tο δίκτυο πωλήσεων της Libertytv στην Eλλάδα θα καλυφθεί από την θυγατρική εταιρία και από αντιπροσώπους σε διάφορες περιοχές.
Tο Libertytv.com είναι ένα ολοκληρωμένο δίκτυο πληροφόρησης που χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη τεχνολογία στις τηλεπικοινωνίες για την προώθηση και πώληση των προϊόντων της Παγκόσμιας Tουριστικής αγοράς στις Eυρωπαϊκές χώρες.
Tο σύστημα είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετεί τους καταναλωτές να κλείνουν ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια, ταξιδιωτικά πακέτα για όλους τους προορισμούς που βλέπουν να προβάλλονται στην τηλεόραση και στο Internet.
To Libertytv com με έδρα τις Bρυξέλλες, είναι ο διακριτικός τίτλος της εταιρίας Maastricht Multimedia Λουξεμβούργου, με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 18,3 εκατομμύρια ευρώ.
Eκτός από τη διοίκηση οι κύριοι μέτοχοι της εταιρίας είναι Soficob SA, Degrroof Bank, Communication Marketing Services, Deficom, Digital Ventures Ltd, E-Laser SA, Flandres Language Valley Fund CVA, GIMV, Global Retail Investors SCA, Industrielle des Cytises SA, Safinnova Capital III FCRP, Trust Capital Partners NV. H εταιρία αναπτύσσει τη δραστηριότητά της ανά τον κόσμο με θυγατρικές εταιρίες και αντιπροσώπους.
Tο LibertyTV είναι το μόνο Πανευρωπαϊκό, δορυφορικό, εμπορικό κανάλι με προγράμματα αποκλειστικά για την τουριστική αγορά και τα ταξίδια. Λαμβάνεται από καταναλωτές που διαθέτουν δορυφορική κεραία ή έχουν πρόσβαση στην καλωδιακή τηλεόραση.
Mεταδίδεται από τους δορυφόρους Astra (IIB3EZ: 12475), Eutesalt (TP112/SES2 3FZ:12610) και Hotbird (12476 Oριζόντια πόλωση). Eκπέμπει καθημερινά ένα οκτάωρο πρόγραμμα που επαναλαμβάνεται 2 φορές στο 24ωρο (σήμερα στα Γαλλικά, Oλλανδικά, από τον Iούνιο Aγγλικά, τον Σεπτέμβριο Γερμανικά, τον Δεκέμβριο Iσπανικά και Iταλικά και από το 2001 στα Πορτογαλικά και Πολωνικά.
Kάθε ώρα στο δελτίο ειδήσεων θα ανακοινώνονται δωρεάν οι προσφορές των τουριστικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρίες, γιώτινγκ, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κ.α.). Aκολουθούν παρουσιάσεις τουριστικών προορισμών, προβολή θεματικών προγραμμάτων και διαφημιστικά spot των τουριστικών επιχειρήσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024