Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο .travel χορηγός και συμμετέχων στην έκθεση GeoDomain Expo 2009
Στο San Diego της Καλιφόρνια, 23-25 Απριλίου

Το .travel χορηγός και συμμετέχων στην έκθεση GeoDomain Expo 2009

Η GeoDomain EXPO 2009 θα είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο γεγονός μέχρι σήμερα για τους κατόχους domain Geo από όλο τον κόσμο. Στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται ιδιοκτήτες μεγάλων sites πόλεων και […]

Η GeoDomain EXPO 2009 θα είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο γεγονός μέχρι σήμερα για τους κατόχους domain Geo από όλο τον κόσμο. Στους συμμετέχοντες<...> περιλαμβάνονται ιδιοκτήτες μεγάλων sites πόλεων και περιοχών, όπως Acapulco.com, BuenosAires.com, Chicago.com, Dallas.com, LosAngeles.com, Nashville.com, NewYorkCity.com, SanDiego.com και SanFrancisco.com.

Μερικά από τα “φωτεινότερα” μυαλά της “τοπικής” επανάστασης στο Διαδίκτυο θα βρεθούν μαζί στο ηλιόλουστο Σαν Ντιέγκο για την GeoDomain EXPO 2009. Οι ομιλητές είναι μεταξύ άλλων οι Ron Jackson και Michael Castello του Domain Name Journal, ο Dan Pulcrano του Boulevards New Media και πολλοί άλλοι.

Η συνεχιζόμενη πτώση των παραδοσιακών έντυπων Μέσων έχει κάνει τα domain Geo τους “κληρονόμους” στο φλέγον τοπικό online τοπικό χώρο. Με την “σκληρή” οικονομία και τις παραδοσιακές μορφές επικοινωνίας να ξεπερνιούνται, είναι σαφές ότι η ιδιοκτησία ενός κομματιού εικονικής ακίνητης περιουσίας μια σοφή επένδυση. Η συμμετοχή του .travel θα επεξηγήσει περαιτέρω στους επενδυτές ένα πρόσθετο κανάλι για να αναπτύξουν τους γεω-κεντρικούς ιστοχώρους τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024