Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΞεπέρασαν τους 150.000 οι επισκέπτες του agrotravel.gr

Ξεπέρασαν τους 150.000 οι επισκέπτες του agrotravel.gr

Μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των τουριστικών Portals κατέκτησε η πρωτοποριακή δικτυακή «Πύλη» του τουρισμού υπαίθρου www.agrotravel.gr, που δημιούργησε και έθεσε σε λειτουργία πριν από ένα χρόνο η Αγροτουριστική, […]

Μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των τουριστικών Portals κατέκτησε η πρωτοποριακή δικτυακή «Πύλη» του τουρισμού υπαίθρου www.agrotravel.gr, που δημιούργησε και έθεσε σε λειτουργία πριν από ένα χρόνο η Αγροτουριστική, εγκαινιάζοντας<...>ένα ευρύ πεδίο επαφής για όσους – Έλληνες και ξένους – ενδιαφέρονται να απολαύσουν τη Φύση, την Παράδοση, τον Πολιτισμό της Ελληνικής υπαίθρου.

Η ανταπόκριση υπήρξε εξ` αρχής εντυπωσιακή και είναι συνεχώς αυξανόμενη. Πάνω από 150.000 είναι οι χρήστες του Internet, που επισκέπτονται την Ελληνική και Αγγλική έκδοση του www.agrotravel.gr, οι περισσότεροι με ευρύτερο αντικείμενο (επαγγελματικά ταξίδια, ταξίδια εξωτερικού κλπ). Εξάλλου, αναπτύχθηκε αμέσως μια πρωτοφανής, αμφίδρομη και συνεχής επικοινωνία με φορείς, επιχειρήσεις και γενικότερα τους πολίτες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού υπαίθρου. Κάθε μήνα, περισσότεροι από 200 ενδιαφερόμενοι από όλη την Ελλάδα, επικοινωνούν με το www.agrotravel.gr, παρέχοντας πληροφορίες για τον τόπο τους, ανανεώνοντας συνεχώς το περιεχόμενό του.

Η «Πύλη» της Αγροτουριστικής, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες και ομορφιές κάθε περιοχής της χώρας μας και προβάλλοντας ένα ολοκληρωμένο προϊόν εναλλακτικού τουρισμού, συμβάλλει καθοριστικά στην προσέλκυση υψηλού επιπέδου τουριστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, στο συντονισμό των μεμονωμένων προσπαθειών ανάπτυξης του τουρισμού υπαίθρου, στην αναζωογόνηση συνολικά της περιφερειακής Ελλάδας.

Με δεδομένο ότι ο απαιτητικός επισκέπτης ενός τόπου αναζητεί συνήθως κάτι διαφορετικό από αυτά που προσφέρει ο καθιερωμένος μαζικός τουρισμός, το www.agrotravel.gr αναδεικνύει ό,τι ενδιαφέρον έχει να επιδείξει κάθε περιοχή. Αναδεικνύει δηλαδή τις επιλογές που έχει ο επισκέπτης, σε σχέση με ένα παραδοσιακό κατάλυμα, ένα τοπικό φαγητό, μια αυθεντική πολιτιστική ή φυσιολατρική δραστηριότητα, την αγορά ενός παραδοσιακού προϊόντος, τη γνωριμία με την τοπική παράδοση και την ιστορία.

Ήδη το www.agrotravel.gr περιέχει πάνω από 800 αγροτουριστικά καταλύματα, παραδοσιακούς ξενώνες, επισκέψιμα αγροκτήματα, επιχειρήσεις παραδοσιακής εστίασης, εργαστήρια τυποποίησης αγροτικών προϊόντων και πρατήρια τοπικής παραγωγής, δυνατότητες δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας, συνδυασμένα με χάρτες και χρήσιμες πληροφορίες για την κάθε περιοχή.

Στο πλαίσιο της ίδιας «Πύλης» λειτουργεί επίσης και το επενδυτικό site www.ruralinvest.gr, το οποίο αποτελεί έναν εφαρμοσμένο οδηγό επενδύσεων στο χώρο της υπαίθρου και περιλαμβάνει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για ένα μελλοντικό επενδυτή. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως για πρώτη φορά, σε συνεργασία με τη ΜΟΔ Α.Ε., όλες οι σχετικές με τον τουρισμό υπαίθρου προκηρύξεις, από όλα τα επιχειρησιακά προγράμματα, βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ένα δικτυακό τόπο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024