Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαΟι Αζόρες αγκαλιάζουν την OpenRoaming: Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση Wi-Fi για πολίτες και τουρίστες
Τεχνολογία

Οι Αζόρες αγκαλιάζουν την OpenRoaming: Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση Wi-Fi για πολίτες και τουρίστες

Περισσότερα από 250 προγραμματισμένα σημεία πρόσβασης Wi-Fi OpenRoaming θα εξυπηρετούν τους χρήστες.

Τις τεχνολογικές εξελίξεις ακολουθούν τα νησιά των Αζορών, τα οποία πλέον θα προσφέρουν hotspot Wi-Fi OpenRoaming™ σε όλη την επικράτεια των εννέα νησιών, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη παροχή wifi που υπάρχει μέχρι σήμερα.

Αναλυτικότερα, οι επισκέπτες των νησιών θα μπορούν να εισέρχονται το στο διαδίκτυο από περισσότερα από 250 προγραμματισμένα σημεία πρόσβασης Wi-Fi OpenRoaming, όπως ξενοδοχεία, αεροδρόμια, σχολεία, δημόσιους κήπους, παραλίες, πισίνες, βιβλιοθήκες, αθλητικά περίπτερα, μουσεία, κυβερνητικά κτίρια, πλατείες, μαρίνες και τουριστικά γραφεία.

Σύνδεση θα μπορούν να πραγματοποιούν όλοι οι χρήστες των τηλεφώνων Samsung, Apple και Google. Απλώς επιλέγουν OpenRoaming στις επιλογές δικτύου ή χρησιμοποιούν μια απλή πύλη παροχής εφάπαξ για αυτόματη σύνδεση. Κάθε φορά που η συσκευή τους βρίσκεται εντός εμβέλειας ενός σημείου πρόσβασης OpenRoaming, θα συνδέεται αυτόματα και με ασφάλεια, χωρίς να απαιτείται επανασύνδεση.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024