Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαSenseTime: Η κινεζική εταιρεία AI θα συνεργαστεί με τη Σαουδική Αραβία για θέματα πολιτιστικού τουρισμού
Τεχνολογικές εξελίξεις

SenseTime: Η κινεζική εταιρεία AI θα συνεργαστεί με τη Σαουδική Αραβία για θέματα πολιτιστικού τουρισμού

Οι συνεργασίες μεταξύ της SenseTime και των δύο εταιρειών της Σαουδικής Αραβίας αναμένεται επίσης να επιταχύνουν την πρόοδο προς το Όραμα της Σαουδικής Αραβίας 2030.

Η εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης SenseTime με έδρα το Χονγκ Κονγκ θα συνεργαστεί με την Οικονομική Περιοχή King Abdullah της Σαουδικής Αραβίας, KAFD, και την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης εκδηλώσεων πολιτιστικού τουρισμού Sela σε τομείς της έξυπνης πόλης, του ψηφιακού τουρισμού και της ψυχαγωγίας, σύμφωνα με τη συνεργασία που υπέγραψαν την Τρίτη.

Την ημέρα αυτή, το SenseTime υπέγραψε ένα μνημόνιο κατανόησης με το KAFD και μια επιστολή προθέσεων με τον Sela, σύμφωνα με το silkroadgreek.gr

Η SenseTime θα ενσωματώσει την τεχνολογία AI, την εξυπηρέτηση πελατών και την εμπειρία υλοποίησης έργων με τις τοπικές ανάγκες στη Σαουδική Αραβία για να διευκολύνει την ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας, δήλωσε ο Xu Li, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SenseTime.

Οι συνεργασίες μεταξύ της SenseTime και των δύο εταιρειών της Σαουδικής Αραβίας αναμένεται επίσης να επιταχύνουν την πρόοδο προς το Όραμα της Σαουδικής Αραβίας 2030.

Μετά την είσοδό της στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας το 2018, η SenseTime ίδρυσε μια κοινοπραξία με το Δημόσιο Επενδυτικό Ταμείο (PIF), το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Σαουδικής Αραβίας, για να παρέχει από κοινού καινοτόμες λύσεις τεχνητής νοημοσύνης για την περιοχή της Μέσης Ανατολής. Έχει επίσης συνεργαστεί με την Αρχή Δεδομένων & Τεχνητής Νοημοσύνης της Σαουδικής Αραβίας (SDAIA) για την έναρξη ενός εκπαιδευτικού προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών τεχνητής νοημοσύνης για πολλούς δασκάλους και μαθητές σε όλη τη χώρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024