Τελευταία νέα
HomeΤεχνολογίαΤο Hotel Works της BlueByte Software εντάσσεται στο οικοσύστημα προϊόντων του Webhotelier
Εταιρικά Νέα

Το Hotel Works της BlueByte Software εντάσσεται στο οικοσύστημα προϊόντων του Webhotelier

Με τη συμφωνία αυτή η webhotelier | primalres εδραιώνει την παρουσία της στην αγορά των συστημάτων διαχείρισης καταλυμάτων (PMS).

Ο όμιλος webhotelier | primalres, πάροχος λύσεων ταξιδιωτικής τεχνολογίας, εντάσσει στο οικοσύστημά του, το λειτουργικό σύστημα διαχείρισης καταλυμάτων (Property Management System) Hotel Works της εταιρείας BlueByte Software.

Με περισσότερες από 1.000 εγκαταστάσεις τόσο σε μεμονωμένα ξενοδοχεία όσο και σε αλυσίδες, τo Hotel Works είναι ένα από τα πλέον αξιόπιστα συστήματα PMS της ελληνικής αγοράς. Διαθέτει πλήθος εργαλείων που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες του Front Office όσο και του Back Office. Πλαισιώνεται από ομάδα εξειδικευμένων εφαρμογών και διασυνδέσεων που καλύπτουν όλο το φάσμα των εργασιών ενός ξενοδοχείου όπως ενδεικτικά: POS, wireless POS, multi F&B και multi hotel, σύνδεση τηλεφωνικού κέντρου, σύνδεση με τη Γενική Λογιστική κλπ. Στο πλαίσιο της ίδιας συμφωνίας των δύο εταιρειών, στην webhotelier | primalres εντάσσεται και το σύστημα F&B Works: Πρόκειται για ένα πανίσχυρο λογισμικό διαχείρισης αγορών αλλά και πωλήσεων επισιτιστικών μονάδων το οποίο μεταξύ άλλων δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης πολλαπλών σημείων πώλησης POS κατανεμημένα ακόμη και σε απομακρυσμένες γεωγραφικές τοποθεσίες που διαχειρίζονται διαφορετικές ομάδες ειδών, όλα ενοποιημένα σε μία βάση δεδομένων με online συνδέσεις.

Η αφοσίωση και ο προσανατολισμός και των δύο εταιρειών στην παροχή υψηλού επιπέδου υποστήριξης στους πελάτες τους αποτελεί τη διασφάλιση ότι η μετάβαση στην νέα εποχή του Hotel Works θα υλοποιηθεί απόλυτα ομαλά και εύρυθμα.

Με τη συμφωνία αυτή η webhotelier | primalres εδραιώνει την παρουσία της στην αγορά των συστημάτων διαχείρισης καταλυμάτων (PMS) προσφέροντας πλέον στους πελάτες της ένα εύρος λύσεων που περιλαμβάνει το Hotelizer Cloud PMS, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης Loggia, και από σήμερα και το Hotel Works PMS. Ταυτόχρονα, η τεχνογνωσία του online business των ανθρώπων της webhotelier | primalres και η σε βάθος γνώση των PMS της ομάδας στελεχών του Hotel Works αναμένεται σύντομα να δημιουργήσουν πολλαπλές συνέργειες προς όφελος του κλάδου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024