Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαΤο MarketHub Europe της Hotelbeds παρουσιάζει το μέλλον στον τουρισμό
Τεχνολογία

Το MarketHub Europe της Hotelbeds παρουσιάζει το μέλλον στον τουρισμό

Με πάνω από 400 ηγέτες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του τουρισμού το MarketHub της Hotelbeds θα παρουσιάσει πως θα διαμορφωθεί το μέλλον του τουρισμού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Τα κορυφαία ονόματα της Ευρώπης στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού θα συγκεντρωθούν στο Άμστερνταμ αυτή την εβδομάδα για το MarketHub Europe που διοργανώνεται από την Hotelbeds, και συνδυάζει ένα συνέδριο και μια εμπορική έκθεση στο nhow Amsterdam RAI.

Η Hotelbeds είναι παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο της TravelTech, συνδέοντας και ενδυναμώνοντας τις επιχειρήσεις διευκολύνοντας τις γέφυρες στο διαρκώς μεταβαλλόμενο και διευρυνόμενο ταξιδιωτικό οικοσύστημα. Οι τεχνολογικές πλατφόρμες της που βασίζονται σε τεχνολογία on the clouds προσφέρουν γρήγορη και απλή πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο ταξιδιωτικών προϊόντων, από καταλύματα μέχρι βοηθήματα και πληρωμές, ενώ τα πλούσια δεδομένα και η ευφυΐα συμβάλλουν στη δημιουργία ζήτησης.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Hotelbeds φέρνει την κορυφαία εκδήλωσή της στην Ολλανδία. Περισσότερα από 400 τοπικά και διεθνή στελέχη αναμένεται να παρευρεθούν για να ακούσουν τις παρουσιάσεις μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα του τουρισμού και της τεχνολογίας μεταξύ των οποίων είναι υψηλά στελέχη της NH Hotels (μέρος του Minor), της easyJet, της Google, της Telefonica, και του World Travel and Tourism Council, WTTC.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που το MarketHub επιστρέφει για πρώτη φορά από το 2019 και σε αυτή τη ζωντανή πόλη του Άμστερνταμ, όπου μας υποδέχτηκαν τόσο θερμά», δήλωσε ο Carlos Muñoz Capllonch, Chief Commercial Officer της Hotelbeds. «Το θέμα μας για φέτος είναι ‘Where Next?’ και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια οξυδερκή και ζωντανή συζήτηση που θα επικεντρώνεται στον ταξιδιώτη του αύριο και στο τι περιμένουν να προσφέρει η βιομηχανία».

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα καλύπτει ποικίλα θέματα όπως: πώς τα ταξίδια μπορούν να γίνουν δύναμη για το καλό, τη δύναμη της εξατομικευμένης υπηρεσίας, πώς η καινοτομία και η τεχνολογία μπορούν να διαμορφώσουν τα ταξίδια, και τη δημιουργία αναστάτωσης.

Το MarketHub Europe είναι μια εκδήλωση μόνο με πρόσκληση στην οποία συμμετέχουν οι πιο σημαντικοί συνεργάτες της Hotelbeds από όλες τις βασικές αγορές πηγών της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. To TravelDailyNews θα βρίσκεται εκεί και θα σας κρατάει ενήμερους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024