Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαΤο portal του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης “μιλά” εβραϊκά
Προορισμοί

Το portal του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης “μιλά” εβραϊκά

Τα εβραϊκά πρόσθεσε ως νέα γλώσσα στο πόρταλ του ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης λόγω της μεγάληξς επισκεψιμότητας της πόλης από το Ισραήλ.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ενισχύει την εικόνα του προορισμού στο Ισραηλίτικο κοινό προσθέτοντας στο επίσημο portal του προορισμού της πόλης την εβραϊκή γλώσσα με την υποστήριξη και συνεισφορά της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης.

Η μετάφραση εντάσσεται σε συντονισμένη στρατηγική του ΟΤΘ για την αγορά του Ισραήλ, που περιλαμβάνει δράσεις ενίσχυσης της προβολής της Θεσσαλονίκης όπως:

  • Fam trιps για δημοφιλή ΜΜΕ όπως το τηλεοπτικό κανάλι i24news και την εκπομπή “Holy Land Uncovered”.
  • Φιλοξενία εκπροσώπων της αεροπορικής εταιρeίας Sun D’Or (θυγατρική της El Al).
  • Οnline campaigns με δύο πολύ μεγάλα Mέσα (Walla και Haaretz) με σκοπό την  προβολή της Θεσσαλονίκης στα media του Ισραήλ.
  • Εσωτερική παραγωγή video για την “εβραϊκή διαδρομή” της Θεσσαλονίκης, που προβάλλει τα εβραϊκά ίχνη μέσα στον χρόνο.
  • Οδηγό τσέπης στα εβραϊκά

Η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του ΟΤΘ κα Βούλα Πατουλίδου επεσήμανε: “Oι ταξιδιώτες από το Ισραήλ είναι στις πρώτες θέσεις των αλλοδαπών εθνικοτήτων που επισκέπτονται και μένουν στην πόλη. Πριν λίγο καιρό διοργανώσαμε webinar σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων FedHATTA, απευθυνόμενοι στους τουριστικούς πράκτορες του Ισραήλ. Η συνεργασία μας με το γραφείο ΕΟΤ εξωτερικού του Ισραήλ και τον προϊστάμενο του κ. Βασιλειάδη είναι άριστη. Η μετάφραση του portal thessaloniki.travel στα εβραϊκά ήταν επιβεβλημένη. Συνεχίζουμε με επιπλέον δράσεις για την προβολή του προορισμού, προγραμματισμένες μέχρι το τέλος του χρόνου“.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα εβραϊκά είναι η 9η γλώσσα που “μιλά” το thessaloniki.travel μετά τα Αγγλικά, Ελληνικά, Σερβικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά και Κινέζικα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023