Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑνακοίνωση της Superfast Ferries για τους λαθρεπιβάτες

Ανακοίνωση της Superfast Ferries για τους λαθρεπιβάτες

Μετά το τελευταίο περιστατικό εύρεσης από μέλη του πληρώματος της Superfast Ferries κρυμμένων λαθρεπιβατών σε βυτιοφόρο όχημα που βρισκόταν πάνω σε πλοίο της εταιρίας και του θανάτου ενός εξ αυτών, […]

Μετά το τελευταίο περιστατικό εύρεσης από μέλη του πληρώματος της Superfast<.> Ferries κρυμμένων λαθρεπιβατών σε βυτιοφόρο όχημα<...> που βρισκόταν πάνω σε πλοίο της εταιρίας και του θανάτου ενός εξ αυτών, η Superfast Ferries ανακοίνωσε τα ακόλουθα: Η εταιρία ουδεμία ευθύνη έχει ελέγχου των εξερχομένων των συνόρων της ελληνικής επικρατείας για τον οποίον είναι απολύτως και μόνο αρμόδια τα κρατικά όργανα.
Για την περίπτωση που κάποιος διέφυγε του κρατικού ελέγχου και βρέθηκε παρανόμως σε πλοίο της Superfast Ferries, η εταιρία έχει αυξήσει με ειδικές ομάδες τα μέτρα ασφαλείας και ελέγχου.
Εναντίον των παραβατών του νόμου, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εταιρία θα προβαίνει σε άμεση αίτηση για επιβολή ποινικών κυρώσεων και σε διεκδίκηση αστικών δικαιωμάτων της από τους κατά νόμο υπευθύνους.
Κατόπιν εντολής εισαγγελέως της Ancona, οι δύο μεταφορείς οδηγοί του βυτιοφόρου οχήματος συνελήφθησαν από τις ιταλικές αρχές και κατεσχέθη το όχημα. Οι ευρεθέντες λαθρεπιβάτες θα παραδοθούν στις ελληνικές αρχές με την άφιξη του πλοίου.
Τελειώνοντας, η Superfast Ferries ανακοινώνει επίσης ότι η εταιρία συμμετέχει κατά τον πλέον υπεύθυνο και δημιουργικό τρόπο στην πρόοδο της ελληνικής ναυτιλίας και του τουρισμού σε υψηλό επίπεδο, με διεθνή αναγνώριση, και συνεχίζει να το πράττει με τον ίδιο ζήλο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024